Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem szomorít és egyben...

Csak engem szomorít és egyben borzaszt el ez?

Figyelt kérdés
E kérdés, 3. válasza.: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

tegnap 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem szomorít el. Ahogy nem zavar az sem,ha cukorbeteg, vagy hiányzik az egyik lába, epilepsziás a tanár, úgy egy kezelt pszichés betegség sem zavar.
tegnap 22:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Amilyen tanárok még jelenleg a közoktatásban vannak, annyira nem lep meg.

Éhbérért és társadalmi megvetésért mit vársz, ki fog elmenni? Nem az elit...

tegnap 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Miért is kérdező?

Egy ember, aki tanul, fejleszti magát, (miközben beteg) hogy olyan munkát végezzen, amit szeret.

A betegségét pedig kezelteti orvossal, gyógyszerrel.

Engem a pedofilok tanárok jobban el szomorítanak. De hát kinek mi...

tegnap 22:27
 4/10 A kérdező kommentje:
3. De itt cukorbaj, vagy színvakság a betegség, hanem bipolaritás és más, mentális bajok, amik erőszakossághoz vezethetnek. Lásd a belinkelt kérdés 1. válaszát.
tegnap 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Hozol egy külföldi példát, teljesen más hátterű és kultúrájú országból.

Ezen kívül a linkelt kérdésben a kérdezőnek tudomása van a betegségéről, kezelteti, folyamtosan kontroll alatt van. Így semmi kivetnivalót nem látok benne.

A te megbélyegzésed jobban elszomorít.

tegnap 22:44
 6/10 A kérdező kommentje:

5.

- Gondolod, hogy itt más a bipoláris elmebaj?

- Kezelteti. Oké. Az alkesz/drogos is kezelteti, meg esküdözik, és van, hogy tényleg leáll! Aztán jön "valami", szakítás, haláleset, anyagi gond, más betegség, és BAMM!!! megint piál/cuccozik. RENGETEG mentális beteg leáll a gyógyszerrel!!! Tudom, dolgoztam kórházban.

tegnap 22:48
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

A kórházba az kerül be, akinek baja van.

És mellette van egy csomó ember, akivel te kórházban dolgozva nem találkozol, mert minden megy normálisan az életében, szedi a gyógyszert, jár terápiába, tudatos.

tegnap 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

A diagnózisos, kezelt, kontroll alatt lévő betegekkel van a legkevesebb baj.

A diagnózis nélküliekkel van a baj, mert azok kezeletlenek. Na meg bármikor jelentkezhet egy tök egészséges embernél is bármi.

Arra mi a garancia, hogy nem történik az, hogy valakinek meghal valakije, teljesen kiborul, aztán másnap ezért csinál bajt? Semmi.

tegnap 23:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor ilyen alapon..., ha valaki előáll, hogy ő úgy érzi pedo, de soha nem volt még semmi ilyen cselekedete, csak gondolt rá, de kezelteti, akkor gondolom őt is engednétek a gyereketek közelébe, nem? >:)
tegnap 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:
A kettőt ne keverd és ne mosd össze, mert a kettőnek semmi köze egymáshoz.
ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!