Csak engem szomorít és egyben borzaszt el ez?
Amilyen tanárok még jelenleg a közoktatásban vannak, annyira nem lep meg.
Éhbérért és társadalmi megvetésért mit vársz, ki fog elmenni? Nem az elit...
Miért is kérdező?
Egy ember, aki tanul, fejleszti magát, (miközben beteg) hogy olyan munkát végezzen, amit szeret.
A betegségét pedig kezelteti orvossal, gyógyszerrel.
Engem a pedofilok tanárok jobban el szomorítanak. De hát kinek mi...
Hozol egy külföldi példát, teljesen más hátterű és kultúrájú országból.
Ezen kívül a linkelt kérdésben a kérdezőnek tudomása van a betegségéről, kezelteti, folyamtosan kontroll alatt van. Így semmi kivetnivalót nem látok benne.
A te megbélyegzésed jobban elszomorít.
5.
- Gondolod, hogy itt más a bipoláris elmebaj?
- Kezelteti. Oké. Az alkesz/drogos is kezelteti, meg esküdözik, és van, hogy tényleg leáll! Aztán jön "valami", szakítás, haláleset, anyagi gond, más betegség, és BAMM!!! megint piál/cuccozik. RENGETEG mentális beteg leáll a gyógyszerrel!!! Tudom, dolgoztam kórházban.
A kórházba az kerül be, akinek baja van.
És mellette van egy csomó ember, akivel te kórházban dolgozva nem találkozol, mert minden megy normálisan az életében, szedi a gyógyszert, jár terápiába, tudatos.
A diagnózisos, kezelt, kontroll alatt lévő betegekkel van a legkevesebb baj.
A diagnózis nélküliekkel van a baj, mert azok kezeletlenek. Na meg bármikor jelentkezhet egy tök egészséges embernél is bármi.
Arra mi a garancia, hogy nem történik az, hogy valakinek meghal valakije, teljesen kiborul, aztán másnap ezért csinál bajt? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!