Nem szomorít el titeket, hogy Orbán mennyire lejáratja a magyarokat, az európai értékeket azzal, hogy Putyinnal gazsulál Magyarország elnöksége alatt?
Figyelt kérdés
Tele van a nemzetközi sajtó ma Orbánnal, s mindenki elítéli Orbánt.okt. 9. 14:06
1/10 anonim válasza:
Pro tip elszomorodottaknak:
ha kijöttök dolgozni külföldre és megkérdezik tőletek, hogy honnan vagytok, mondjátok, hogy Észtország. A kutya sem tud Észtországról semmit és békén fognak hagyni titeket, a szomorkodásotokkal együtt.
2/10 anonim válasza:
1. A barna hajammal meg szememmel sanszos hogy lebukok :-P
3/10 anonim válasza:
2, próbáld ki, nekem, bevállt, tényleg nem tud Észtországról senki, semmit, Európban, még, ha kimondod, hogy magyar vagy, nagy kerek szemekkel fognak, nem túl hizelgően rádnézni! :D
5/10 anonim válasza:
Ez büszkeség. Nem ezzel járat le. Az EU-ban idióták ülnek. Miért oroszellenesek? Az usa sokkal rosszabb volt. Izraelben mev népirtás van. Szankció? Amerikai bombákkal ölik a palesztin gyerekeket. Szükség van orosz olajra. Ukrajna felét az oroszoktól kapta, nem ukrán föld.
6/10 anonim válasza:
Nem, mivel tökéletesen egyetértek Orbán Viktor gondolkodásával.
7/10 anonim válasza:
engem inkább az szomorít el hogy ilyen sok hülye van mint a kérdező.
mindenki biznisszel az oroszokkal csak sokan ezt a szőnyeg alatt csinálják.
és ez nem szúrja ki sokak szemét, pl a kérdezőét se.
8/10 anonim válasza:
Nekem mindegy.
Azt kapják a magyarok, amihez ragaszkodnak.
Ami engem érint az az, hogy ( végre) osztrák állampolgárságként én bizony nem szavaztam az " osztrák Orbánra".
Felőlem éhen fagyhatnak a magyarok a közelgő télben.
Nem lenne nagy veszteség.
A magyarok potenciális veszélyt jelentenek Európa számára
9/10 anonim válasza:
8: neked fix hogy tesók voltak a szüleid, már csak az a kérdés hány generáción keresztül
10/10 anonim válasza:
De mok azok az európai értékek? Nőnek öltözött férfiak? Fekete közel keleti arabok azokban az európai nagyvárosokban, ahol korábban csak fehérek éltek? Hát akkor inkább Putyin mint ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!