Van itt olyan aki 19 évesen vagy fiatalabban szult mindenki el szomorit hogy fiatal vagyok ehez az egeszhez es hogy egyedul nem fog menni nekem az apaval 6 evig voltunk egyutt de most szet valtak utjaink nem egyeztunk par dologba szerintetek?
Nem 20 hétig.
(A terhességmegszakítás alapvető szabályait a magzati élet védelméről szóló 1992. évi 79. törvény szabályozza.)
12 hétig,
18 hétig, ha
a, az állapotos nő korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen;
b,vagy terhességét neki fel nem róható egészségi ok, illetve orvosi tévedés miatt nem ismeri fel korábban, vagy az egészségügyi intézmény, illetve valamely hatóság mulasztása miatt haladta meg a terhessége az 12 hetes időtartamot.
Ha van ezen kívül természetes támaszod, akkor érdemes megtartanod- apa, anya,nagyszülők. (illetve nem is hinném, hogy elvetetheted). Lényeg, hogy vedd igénybe a támogatásokat amiket úgy tusz igénybe venni, ha résztveszel a terhesgondozáson). Illetve még sulizol? Van lehetőség egyéni tanrendre? Ezeket vedd végig. Ha szükséged van plusz segítségre, védőnőtől, családsegítőtől is kérhetsz.
Amúgy mi a kérdés?
Biztos vannak akik hozzád hasonlónak felelőtlenül, ösztönből szülnek, de akár örökbe is adhatod... Akkor még lehet normális életed
18 éves voltam, sokan ellenezték, pedig en meg együtt vagyok a mai napig a gyerek apjával.
Mar igazabol csak annyit tudsz tenni, hogy várod szeretettel es gondolkozol hogy miből tudsz penzt csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!