Van itt olyan aki 19 évesen vagy fiatalabban szult mindenki el szomorit hogy fiatal vagyok ehez az egeszhez es hogy egyedul nem fog menni nekem az apaval 6 evig voltunk egyutt de most szet valtak utjaink nem egyeztunk par dologba szerintetek?
Figyelt kérdés
19 eves es 17 hetes kismamavagyok2019. okt. 30. 22:09
11/15 anonim válasza:
Sokmindent már nem tehetsz. Kérj segítséget a szüleidtől, aztán ha kicsit megnőtt a gyerek, dolgozz.
12/15 anonim válasza:
13 evesen mar parkapcsolatban eltel??🙄🙄😱😱😳😳
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
13/15 anonim válasza:
Ha nincs aki támogasson, akkor jobb ha örökbe adod. Nincs hova, nincs miből. Viszont ha a szüleid támogatnak akkor oké. Illetve úgy is elég gáz, mert nem nekik kéne szülni, de mostmár mind1
14/15 anonim válasza:
Gondolom gyerekszerelem... Nem feltétlenül egyutt élés és szex volt🤦♀️. De egyébként sem ez volt a kérdés.
Hát őszintén ismerek pár embert aki ilyen korán v korábban szült.. De mindenki mellett ott volt a gyerek apja is és volt szülői segítség is (egy esetnél csak az apa, szülői nem). De nagyon nehéz lesz. Pénz? Miből tartod el? Szüleid segitenek?
Amugy tény, igazuk van. Nem lesz egyszerű. De sok mindent nem tudsz tenni...abortusz nem lehet, megszulod es neveled vagy nevelitek, vagy az apa es szülei nevelik... Vagy örökbe adod. Ezeken kivul mas opcio nincs.
15/15 anonim válasza:
Mi 8 évig voltunk együtt, 6 hónapos terhes voltam mikor szétmentünk. Inkább lettem volna egyedül, mint vele. Hál' Istennek olyan tarsam lett, aki tényleg megbecsül és MI vagyunk neki a minden. Ha ő nem lenne a családom akkor is segítene mindenben. Nem szabad kétsegbe esni, mi anyák bármire képesek vagyunk a gyerekünkért! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!