Szerintetek miért lehet, hogy manapság a lányoknak egyre fiatalabban nő meg a mellük?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 15:20
2/16 anonim válasza:
Érdekes kérdés pl a romáknak sokkal másabbak a génjeik ők is nagyon hamar érnek ez pedig arra vezethető vissza hogy honnan jöttek. Ha megnézed a legtöbb atléta fekete mert másabbak a génjei sokkal alkalmasabbak erre csak ugy mint a romáknak bár ezt lehetne fejtegetni még :)
ui.: semmi bántás nem volt ebben
3/16 anonim válasza:
Jobb és több tápanyaghoz jutnak mint 100 éve, gyakorlatilag egy átlagos család számára az éhezés ismeretlen fogalom manapság (legalábbis a mennyiségi éhezés biztosan).
4/16 anonim válasza:
jó minőségű pushup melltartókat árusítanak.
5/16 anonim válasza:
mert hamarabban kapja be mindegyik a horgot...
6/16 anonim válasza:
Hamarabb érnek és gyorsabban fejlődnek
7/16 anonim válasza:
Ez azért nem mindenkire értendő. Nagyon sokat számít a gén, a szülők, nagyszülők alakja, méretei. Én itt vagyok 15 évesen szinte semmi mellel szóval ne általánosíts.
8/16 anonim válasza:
Push up melltarto...
A lanyoktozokben jottem ra az evek alatt.. meg latszik is kin milyen van
9/16 anonim válasza:
Ez tenyleg nem mindenkire igaz...szerintem genetika mert tesomnak is 14 evesen mar legalabb C kosaras volt en meg itt vagyok 15 evesen ugy hogy egy A kosarasba is beletudnam azert passzirozni szoval mivel nagyon sok ilyen orias mellu lanyt latok minden bizonnyal push upot hordanak....vagy nagyon szerencses a genetikajuk
10/16 anonim válasza:
Hogy hamarabb gúvadhasson a szemünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!