Szerintetek miért lehet, hogy manapság a lányoknak egyre fiatalabban nő meg a mellük?
"Mell ??? Talán cici !!"
Oviban 6 éves korig cici, meg esetleg utána 1-2 évig ezt mondják az emberek, de egy értelmes, felnőttnek nem cici, meg fütyi, meg kaka, hanem kimondjuk az igazi nevüket is hébe-hóba.
Mivel együtt éltem nagyimmal észrevettem, hogy mindegyik korosztály a fiatalabbat szapulja. Nem tudom olvastad-e a Rómeó és Júliát. De abban is Júlia 14 éves volt és felnőtt nő ként kezelték, férjhez akarták adni, nos a történetben az édesanyja megszólal hogy ő ekkor már házas volt , azt nem tudom hogy terhes is volt-e. De ezek szerint már kellett lenni némi nőies idomoknak rajtuk. Szóval ez nem mostani dolog. Igen, sokban közrejátszik a mai ellátás. Leonardo is megvizsgálta hogy egy nő 15 évesen a alkalmas a szülésre( nem merem kijelenteni hogy a legalkalmasabb, mert ehet hogy tudatlan vagyok), szóval ebből azt akarom kihozni hogy ha ilyen hamar valaki gyereket vállal akkor megfelelő emlővel kell rendelkeznie.
A gének sokat számítanak , én egy kis faluból származom ahol sok a roma, és elég feltűnő volt hogy már alsó középben is voltak idomaik, de ez így van a hímneműeknél, a velem egykorúak sokkal sportosabbak voltak testszőrzetük hamarabb nőt. Persze emiatt nem kell aggódni, a lány/nő létedre nem vagy megelégedve az idomaiddal akkor gondolj arra hogy az nem minden egy komolyabb férfi jobban értékeli az intelligenciát és a felelősség érzetet és a kedvességet( tehát ne akarjon már mindenki r*b* lenni kérem némelyik férfi értelmes nőkkel szeretne találkozni)ha pedig férfi vagy és vékony ott a testedzés nem kel kondi lehet saját-testsúlyos is ha pedig nem vagytok megelégedve a szerszámmal akkor csak annyit tudok mondani nem a méret a lényeg hanem a technika. Huh jól eltértem a témától de remélem kielégítő válasz volt.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!