Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond ezt tudom, de mi? Esetleg adjak esélyt olyan lányoknak, akik nem mozgatnak meg bennem semmit? :/
17 éves fiú vagyok és soha nem volt még senki sajnos, persze már lehetett volna rengetegszer, csak sajnos volt, hogy a lány személyisége taszított nagyon volt, hogy a külseje nem fogott meg :/ Volt olyan is, hogy mondták az ismerőseim, hogy ez milyen jó lány, de én egyáltalán nem láttam csinosnak :/ Nekem ezek szerint nagyon más az ízlésem :/. Ronda nem vagyok szerintem, mert már jött oda lány hozzám, de ugyanakkor nem hinném, hogy egy Szupermodell vagyok.. Valahol a szupermodell és az átlagos közt vagyok arcra.. Persze kinek mi.. Szóval mit kéne csinálnom? Vagy hol kéne keresnem olyan lányt, akit szerethetek? Amúgy egy lelkironcs vagyok, és ezt tudom magamról és ezért azon is gondolkodtam már, hogy esetleg egy lelkirocsot kéne magam mellé kerítenem? Hol tudnék csinos és egyben nagyon zárkozott lányokkal ismerkedni? Esetleg pszichológus várójában? Vagy hol? :D Vagy adjak esélyt olyannak, aki egyáltalán nem érdekel, hogy legyen végre valakim :/.
17F
Nem ajánlanám egy "lelki roncsnak" egy másikat. Abból én még nem láttam jó dolgot kisülni. Sportolj valamit, ha eddig nem tetted volna. Az sokat tud segíteni. Helyre ráz fizikailag, lelkileg is. Megtanít szeretni magad. És nem utolsó sorban találkozhatsz olyan lányokkal, akik szintén sportolnak, így megvan a közös érdeklődési kör. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne a külső legyen az első, a belsője legyen vonzó, az az ami ha jól csinálod, örök :)
17 évesen nem kell úgy elkeseredni! Ha nem szippant be az "minden szar, én is és a világ is " hozzáállás, akkor nem lesz gond! Amúgy 17 évesen mindenki rokkant lelkileg! Aztán kinövik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!