Tetszem, de mégsem tetszem a lányoknak? Mi lehet a gond velem?
15 éves, 184 cm magas, 69 kg súlyú, kék szemű, fekete hajú, kicsit izmos, a lány ismerőseim szerint helyes, jó megjelenésű, kicsit már éretebb fiú vagyok. Na de azoknál a lányoknál akik nekem bejöttek, tetszettek mégis szinte esélytelen. Simán elbeszélgetek velük egy bizonyos pontig, ahol kapok egy megájjt, túl közel nem engednek magukhoz, pedig eléggé közvetlen és humoros vagyok, a hátam mögött meg hallom, hogy mondják milyen helyes vagyok s minden. Na de mi akkor a gond? A kisugázásommal nem hiszem gond lenne, mivel akkor már alapból nem beszélgetnének velem vagy mégis? Esetleg a magasságom lehet az ok? (ez mondjuk akkor hülyeség) Ezek a lányok amúgy általában vagy velem egy idősek vagy valamivel (max. 1 évvel) fiatalabbak nálam. Egyébként pár napja arra lettem még figyelmes, hogy a nálamnál kicsit idősebb (kb. egy évvel) lányok közelednek felém, ami nem értek mivel a sulimban az a divat, hogy a lányok legalább 1-2 évvel idősebb pasikkal vannak kapcsolatban vagy tetszik nekik.
/Lábjegyzet: pár hónapja nagyon megtetszet nekem egy lány, beszéltem és próbáltam közeledni hozzá, na de ebből nem lett több mint barátság, mivel a csaj szerintem mindenképp idősebb fiút akar, pedig még most is úgy érzem nem tárt mindent ki és olykor olyan érzésem van mintha kicsit szerelmes lenne belém.../
Nem az számít, hogy helyes vagy, avagy sem. Legyél magabiztos (ahogy olvasom, nem látok hiányt). A lányok nem tudják, mit akarnak.
Errefelé megtörtént, hogy egy csaj sírt/szomorú volt, megkérdem tőle, hogy miért.. minden pasi tapló, kérdem, milyen lenne az igazi. Azt mondja: szőke, kék szem, izmos, kedves, stb. Pár héttel később ennek full ellentétével járt. De ez nem az esti mese!
Ne legyél túl kedves!
Ne legyél túl nedves..
Bár minden lány más.
Az nem divat, hogy 1-2 évvel idősebbel van együtt, csak a nők korán érnek, és így ellensúlyozzák.
A kulcsszó valóban a 15 év. Szinte még gyerekek vagytok.
pár év múlva levakarni sem fogod tudni magadról a lányokat, és pár évtizedig így is lesz.
Ehhez viszont némi tanulás is kell, mert a külső nem minden. Gondolok itt a "megájjt" szóra, mert ez nem túl vonzó leírva :)
Kortársad vagyok, ugyanebben a cipőben.
Ha le is mondasz a lányokról egy-két évre, próbálkozni érdemes, legalább később lesz rutinod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!