Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tetszem, de mégsem tetszem a...

Tetszem, de mégsem tetszem a lányoknak? Mi lehet a gond velem?

Figyelt kérdés

15 éves, 184 cm magas, 69 kg súlyú, kék szemű, fekete hajú, kicsit izmos, a lány ismerőseim szerint helyes, jó megjelenésű, kicsit már éretebb fiú vagyok. Na de azoknál a lányoknál akik nekem bejöttek, tetszettek mégis szinte esélytelen. Simán elbeszélgetek velük egy bizonyos pontig, ahol kapok egy megájjt, túl közel nem engednek magukhoz, pedig eléggé közvetlen és humoros vagyok, a hátam mögött meg hallom, hogy mondják milyen helyes vagyok s minden. Na de mi akkor a gond? A kisugázásommal nem hiszem gond lenne, mivel akkor már alapból nem beszélgetnének velem vagy mégis? Esetleg a magasságom lehet az ok? (ez mondjuk akkor hülyeség) Ezek a lányok amúgy általában vagy velem egy idősek vagy valamivel (max. 1 évvel) fiatalabbak nálam. Egyébként pár napja arra lettem még figyelmes, hogy a nálamnál kicsit idősebb (kb. egy évvel) lányok közelednek felém, ami nem értek mivel a sulimban az a divat, hogy a lányok legalább 1-2 évvel idősebb pasikkal vannak kapcsolatban vagy tetszik nekik.

/Lábjegyzet: pár hónapja nagyon megtetszet nekem egy lány, beszéltem és próbáltam közeledni hozzá, na de ebből nem lett több mint barátság, mivel a csaj szerintem mindenképp idősebb fiút akar, pedig még most is úgy érzem nem tárt mindent ki és olykor olyan érzésem van mintha kicsit szerelmes lenne belém.../

2013. nov. 19. 21:52
1 2
 11/13 bumbi02 ***** válasza:

Nem tudom, a mi időnkben (pedig én se vagyok sokkal idősebb 20 évesként), ha nem jött össze egy lánynál, akkor mentünk egy másik után, nem pedig gyakorikérdéseken vártunk önigazolást, illetve tanácsokat.

Az hogy a lányok előbb érnének, hülyeség, és minden lány ezzel takarózik, hogy neki miért kell idősebb pasi. Volt már 20 évesként 24 éves barátnőm is, és volt 18 éves is, mégis a 18 évest éreztem érettebbnek, mert ez nem nemtől, hanem személytől függ.

És ne ide irogass, ha valaki tetszik neked, hanem tegyél az ügy érdekében valami érdemi lépést is. Azzal, hogy itt leírod, előrébb nem jutsz. És azért mert 15 évesen még nem jött össze, vagy épp nem jön össze, nem kell letargiába esni, hogy gond van veled. 15 éves vagy. 15. A mai világban ez azt jelenti hogy kb 10-15 éved lesz csajozni, mielőtt "letelepedsz". Ha nem több. Nem tartod elkapkodottnak kijelenteni hogy gond lehetveled? Majd ha 20-22 évesen is ugyan ez lesz a véleményed, akkor talán már érdemes elgondolkozni a témán. Addig azt hiszem felesleges.

2013. nov. 20. 13:27
 12/13 anonim válasza:
Nos én nem értek egyet, nyugodtan nézz körbe a többi ember féltett titkai közt, ettől nem leszel hülyébb. A másik pedig az hogy egy férfi attól lesz férfi hogy jelleme van. Mivel te 15 vagy neked még eléggé folyamatban van a jellemfejlődésed de halál nyugodtan teszteld. Olyan lányt keress aki nem tudja az életkorod add elő egy picit magad és próbáld levenni a lábáról. Nem kell minden lányt így keríteni, de egyszer nem árt. Ha tényleg jó fej vagy akkor nem fog számítani az életkorod, persze egy veled hasonló korosztályú hölgyeménynél/leányzónál. Bár az internettől választ azért ne várj, tippek vannak bőven.
2013. nov. 20. 18:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek
2013. nov. 22. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!