Gond, ha rendszeresen "váltogatom" a személyiségemet?
amit a helyzet megkíván
ha kell, rideg és megközelíthetetlen
ha kell, diplomatikus és szarkasztikus
ha kell, mosolygós, kedves és barátságos
ha kell, belefér egy kis kárörvendés és gonoszkodás, önzőség
ha kell, végtelenül odaadó és segítőkész
ha kell, elesett és gyenge
ha kell, a végtelen kitartó és megrendíthetetlen
egy kicsit élvezem is, hogy így játszom az emberekkel, ugyanis nem tudják, mire számítsanak és meghagyom őket abban a tudatlanságban, hogy ők ismernek engem...
de lehet, hogy kicsit belezavarodom..
Hűha, akkor nemcsak én vagyok ennyire agybeteg. Nálam ez van:
- Egyszer lassú tempójú vagyok, egyszer nagyon gyors
- Egyszer lassan beszélek, máskor gyorsan
- Néha hangos vagyok, néha meg halk
- Van, amikor bátor vagyok és van, amikor meg se merek mukkanni
- Barátságos-ellenséges
Egyszer még ki is röhögtek, hogy néha lassan beszélek, de másnap gyorsan és egész más a stílusom. Amúgy személyiségzavarom van. Üdv a klubban, tesó!
Az, hogy valaki "néha gyors, néha lassú" nem személyiségjegyek.Az, ha valaki "néha szarkasztikus, néha diplomatikus; néha elesett és gyenge" nem ellentétpárok. Hol az önellentmondás és személyiségzavar? Nem derül ki abból, amit leírtál.Veregessük meg kincsem a válladat, hogy mutatsz életjelenségeket?
Milyen ember vagy?...Azt tudjuk már milyen tudsz lenni, ha kell, de az sem személyiségkép.Próbálkozz, majd csak összeáll a sokféleségből egy egyéniség.Eredményes szárnypróbálgatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!