Miért van az, hogy én rendszeresen (1-2 naponta) felkeresem a barátaim, ők viszont engem szinte soha?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 21:55
1/7 anonim válasza:
Sok oka lehet. Pl. ők nem éreznek olyan heves barátságot irántad, hogy naponta-másnaponta lássanak, közömbös vagy nekik. Vagy még rosszabb: te egy energiavámpír vagy (negatív személyiség), akivel nem érzik jól magukat, lehet, hogy még ők sem tudják miért. És még lehetne találgatni, de ezt neked kell átgondolni.
2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem voltam elég egyértelmű: a felkeresést úgy gondolom, hogy pl. facebookon. Találkozni csak ritkábban szoktunk (van, hogy egy évben összesen 3 alkalommal, mert messzebb laknak kicsit).
2013. júl. 19. 22:17
3/7 anonim válasza:
Millió oka lehet. Például amíg egyetemista voltam, én i naponta kerestem őket. Most 16 órát dolgozom egy nap, utána örülök, ha alhatok végre, eszem ágában sincs mindig beszélni velük. Ettől még szeretem őket, csak egyszerűen nem érek rá, ennyi.
4/7 anonim válasza:
Ha sose keresnek, csak te őket, akkor nyilván nem akarnak a barátaid lenni.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez nem ilyen egyszerű. Nagy ritkán elhívnak ide-oda (tényleg nagy ritkán), akkor elmegyek.
2013. júl. 19. 22:50
6/7 A kérdező kommentje:
És ha nekiállunk beszélgetni, órákat el tudunk lenni.
2013. júl. 19. 22:50
7/7 anonim válasza:
az is lehet hogy nekik pont elég hogy 1-2 naponta váltotok néhány szót, és ezért nincs rá okuk hogy még pluszban felkeressenek ezen kívül olyan gyakran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!