Mit csináljak, ha a szomszédom rendszeresen lesavazza a bokraimat, hurokkal fújtja meg a macskákat és állandóan feljelentget?
Először is ha a kerítés a ti telketeken van, azt lebontanám vele, hogy húzza fel újra a saját területén. Utána pedig nádkerítést tennék végig az egészre 2,5 méter magasan, hogy ne lásson át többet.
Nálunk több kamera is van a házon, tehát ha valaki a szomszédból fújkálná a növényeimet, az rögtön látszódna a felvételeken.
Zsákot a gyökérre! :)
Tényleg nemigen van megoldás, de ahányszor szóba állsz vele, menjen a telón a hangfelvétel, és tényleg jó lenne macskaöldöső videót is kreálni, nagyon belendítené az ügyeteket, főleg miután több szomszéddal együtt biztosítjátok, hogy ezután csak rosszabb lesz, ha keménykedni próbál.
Azért azt tegyük hozzá, hogy én se szeretem, ahogy a hátul kidobós fűnyíró fűgyűjtő nélkül használva hétről-hétre telibe kínál egy jó adag, tejtől nyúlós macskafossal, de ha az én szomszédom lennél, már tudnád, hogy ezt csinálod velem! :)
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ha az én állatomat bántaná én tuti meglátogatnám...
Telekmérés jó ötlet. Nádkerítés is.
Nem tudom, hogy milyen anyagi helyzetben vagytok, de a kamera se rossz ötlet. Ha más nem fel lehet rakni valami hamis kamerát. Csak tűnjön úgy, hogy igazi... legyen "bekötve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!