Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányoknak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányoknak ha tetszik egy pasi akkor meg is szerzik gond nélkül. Nekem ez miért nem sikerült soha?

Figyelt kérdés
Egy vesztes vagyok, 8 év tapasztalata az, hogy bármikor bármilyen férfi megtetszett, mindig visszautasítás vagy közöny fogadott. Pedig annyira jó lenne ha végre valóra válna az, hogy nekem tetszik valaki, és kezdeményezek, kiderül hogy énis kellek neki, és beteljesülnek a vágyak végre. De még soha senkinél nem történt így. Én hiába adok jeleket, vagy kezdeményezek konkrétan, mindig kudarc ér. És mielőtt jönne az általánosító szöveg, nem a kigyúrt modellpasik az eseteim, nincsenek nagy elvárásaim, ideálom sincs külsőre, sok mások által csúnyának ítélt férfi is lerázott már, akik nekem viszont tetszettek. Volt már pár kapcsolatom, de mind úgy működött hogy be kellett érnem velük, hiába nem vonzottak, örültem annak hogy legalább nekik kellek. De kezdek aggódni hogy így fogok megöregedni... Van még itt ilyen nő? Mert magam körül mindig azt látom hogy a lányok/nők választanak, ők szemelik ki a pasit, az pedig kap is a lehetőségen és udvarolni kezd, de nekem soha nem volt így. :(
2014. szept. 21. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2014. szept. 21. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk. A kommentekre én is kíváncsi vagyok.
2014. szept. 21. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Erre mindkét nem részéről van példa (sok), sajnos...
2014. szept. 21. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Hidd el, ez nem fiú-lány kérdés. A másik oldalon is rengeteg a hasonló eset. Ezzel nincs mit tenni. Ha nincs kölcsönös vonzalom, akkor megszakadhatunk, akkor sem lesz semmi belőle.

Én csalódtam már eleget, nem fogok egy lánynál sem próbálkozni többet. Ha akar valamit, próbálkozhat ugyan, de most már megfontolandó, hogy kell-e nekem ez... :\ Lehet, hogy jobb magányosan, de legalább stabilan, mint szerelmesen, de aztán összetörve.

23/F

2014. szept. 21. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!