A mai világban komolyan akkora csodának, szó szerint "speciális esetnek" számít az, aki rendelkezik annyi önismerettel, hogy tudja előre, ha neki nem való a gyerek? Egy másik kérdésnél ezt írták nekem.
El se tudom képzelni azt a szituációt, mikor ül otthon az anyuka vagy apuka, nézi a gyerekét, akit mindennél jobban szeret, és azt gondolja, hogy ahh bár inkább ne lennél, mert az a szemét Feri/Juli az apád/anyád, és megint szóba kell vele állnom miattad!
Pfff😂
De azt ugye tudod, hogy ha az interneten rákeresel arra, hogy lapos Föld, arra is kiad egy csomó találatot?
A nagymamád on kívül, volt-e már olyan, aki neked személyesen azt mondta volna hogy megbánta hogy gyereke született, ezt kérdezem. Illetve ha nem titok, akkor erre te mit reagáltál, majd ő arra mit mondott?
Mivel ismertem nagyapámat, így maximálisan megértettem, nem okozott bennem megdöbbenést. Azt az egyet nem értettem, miért nem vált el. Sosem beszélt rózsaszínen apámról, nem vallotta, hogy az élete értelme lenne meg ilyesmi. Dédnagyanyám meg egy óvodára való gyerekeket vetetett el szenvtelenül, egyedül nagyapámat tartotta meg pasifogónak, majd rásózta a gyerektelen lánytestvérére.
Nem anekdotákról beszélek, hanem mint írtam, dolgoztam gyerekvédelemben. Ismertem családot, ahol az anya az új gyerek születése után az idősebb szemébe vágta, hogy bár haltál volna meg, tudok több féltesóról, akiket mind az állam nevelt és a kapcsolatukra is kihatott, mert az egyiküket látogatta az anya rendszeresen és az adott apa is, addig a másikra ez az anya sz.rt és az apának sem kellett, de volt egy régi barátnőm, akit meg a saját anyja tagadott meg nyilvánosan. És ennél volt még sokkal több is. Nem, ez nem a lapos a Föld tudománytalan baromság. Ha nem lenne igazam nem lenne annyi borzalmas hír szinte minden hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!