Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mai világban komolyan...

A mai világban komolyan akkora csodának, szó szerint "speciális esetnek" számít az, aki rendelkezik annyi önismerettel, hogy tudja előre, ha neki nem való a gyerek? Egy másik kérdésnél ezt írták nekem.

Figyelt kérdés
Elképesztőnek tartom, hogy sokan csak úgy fejest ugranak bele, majd mindenki mást hibáztatnak magukon kívül, ha a dolog nem jön be nekik. Mindig fontosnak tartottam az önismeretet, számomra ez a beleélek a vakvilágba hozzáállás teljesen ismeretlen és nem logikus.

2022. máj. 30. 20:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/137 A kérdező kommentje:
Nekem a páromon kívül nem kell senki. Nem az ő hatása, hogy így érzek. A gyerekekkel szemben meg sosem voltak ellenérzéseim, pláne, hogy nem véletlen dolgoztam gyerekvédelemben is (ezt csak azért írom, hogy nálam nem a gyerekekkel szembeni idegenkedés áll fenn, és nem ragaszkodom a saját génkészletemhez sem, sőt).
2022. jún. 2. 12:02
 132/137 anonim ***** válasza:
100%
Párodnak sincs gyereke?
2022. jún. 2. 12:30
 133/137 A kérdező kommentje:
Nincs, előttem egy nagyon gáz párja volt, aki még a mai napig is van, hogy zaklatja. Lehetett volna ott is gyerek, de azt maga a csaj sem akarta. Az exéről sok minden elmondható, de a rossz pszichés állapotával maximálisan tisztában volt.
2022. jún. 2. 12:34
 134/137 anonim ***** válasza:
100%
2022. jún. 2. 13:05
 135/137 A kérdező kommentje:
Ez nagyon aranyos történet! 🙂 Jó ilyen emberekről olvasni, köszönöm szépen! ❤️🙂
2022. jún. 2. 13:27
 136/137 anonim ***** válasza:
melott mindenki felfalna a kerdezot az ember erdeklodhet olyasmirol ami nem erinti.en ki nem allhatom a gyerekeket ezert is erdekel sok dolog hogy masok hogyan elik meg.
nov. 12. 09:52
 137/137 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utolsó! Azóta inkább redditen kérdezősködöm, ott nem értenek szándékosan félre, nem úgy, mint itt. Ezen az oldalon mindegy, mit kérdez az ember, úgyis csak ugrálni fognak rajta.
nov. 23. 13:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!