A mai világban komolyan akkora csodának, szó szerint "speciális esetnek" számít az, aki rendelkezik annyi önismerettel, hogy tudja előre, ha neki nem való a gyerek? Egy másik kérdésnél ezt írták nekem.
“ Aztán van, aki nem bántja, de utólag nem vállalná, ki ezért, ki azért. ”
Na pont ez a része érdekelne, ezt nem írtad még le mindig, hogy mi az, ami miatt megbánják.Azt megbeszéltük, hogy van aki elhagyja, van aki csúnyán beszél vele, van aki bántja, de mi miatt bánja meg? Én ilyet egyet sem tudok.
És meeegy tovább a gázlángozás, meg amikor valaki azt hiszi, körülötte revolverezik minden. 🤣
Megbánják, mert nem jön a nagy boldogság, a nagy szeretet, nem javul meg a kapcsolat, mert nem érez úgy a gyerek iránt, mert nincs segítsége, mert tönkremegy a szex, mert a másik felet látja a gyerekben, akit rühell, stb.
Szívesen összehoználak anyósommal (a többiekkel sajnos már nem tudlak), hogy oktasd már ki a saját érzései felől, hogy ugye csak nem mondott olyat, hogy el kellett volna vetetnie a második gyerekét, ugyeugyeugye, mert te ilyet még eddig nem láttál. Anyósomat ismerve a reakcióját még Borsodban is emlegetnék, holott az ország másik pontján lakik.
Linkeltél egy korábbi kérdést.
Ott volt egy válasz még az elején, bemásolom ide.
“ Nem mondhatnám, hogy megbántam, imádom őket, de őszintén szólva a régi, gondtalan, "azt csinálok amit és akkor, amikor akarok " életemet még jobban imádtam. sírtam, hogy legyen már gyerekem, most sokszor azért, hogy de jó is volt régen. Utálom, hogy nincs egy szabad percem, minden nap egy mókuskerék, minden magammal kapcsolatos dolog a háttérbe szorul, férjemnel is alig van időnk, energiánk egymásra. Néha kibírhatatlannak érzem az életem. És valóban egy börtön... rabszolgasors....”
Szerintem ez alkat kérdése is. Rugalmasság. Írja, hogy rabszolgasors. Érdekes. Én 36 évesen lettem anya, de ilyen jó, kényelmes életem még sose volt. Állandóan játszunk, sétálunk, ha alszik, akkor olvasgatok, napozok, telefonálok a barátnőmmel, vagy “randizunk” a városban babakocsizás közben. Minden nap van program. Takarítva meg főzve ritkábban van, mint előtte, de kit érdekel. A napok sose unalmasak, a gyerek is minden nap mutat valami új kunsztot.
Sokan írják, hogy hajat mosni is alig tudnak. Este a zuhany alatt megmosom, igaz szárítva-vasalva meg mit tudom én mit csinálva, mint régen, ritkábban van, de tiszta mindig, ez a lényeg. Ha meg délután ötre hazaérj az apja, ki se tudom venni a kezéből, onnantól enyém a világ. Este fel kilencre a srác kidől, kettesben tudunk lenni a férjemmel.
Szóval ha a gyerek iránti érzéseket most félretesszük, és tényleg csak a mindennapokat nézzük, akkor ez az aranyélet, mintha szabadságon lennék egyfolytában. És nem fényezni akarom a helyzetet, egy anonim oldalon nem sok értelme volna ferdíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!