A mai világban komolyan akkora csodának, szó szerint "speciális esetnek" számít az, aki rendelkezik annyi önismerettel, hogy tudja előre, ha neki nem való a gyerek? Egy másik kérdésnél ezt írták nekem.
Hát neked nem is valo a gyerek.
Ahogy írod jogy sírnak a gyerekesek ha nem jon be nekik a dolog.Milyen dolog te szerencsétlen.Én a fiamat 18 évesen szültem és imádom.Imádtam anya lenni,pedig becsúszott volt.20 évvel később meg a húga alig jött össze.Te meg dologrol beszélsz!Na menj te vissza....
51, ezen az oldalon ez van.
Annyira a saját fekete fehér világunkban élnek, olyan lélektelenül beszélnek mindenről, teljesen természetes, hogy ha terhes lesz végtelenül valamelyik, akkor elveteti, majd este megkönnyebbülvs főz egy vacsorát. Ezt itt olvastam.
Leálltam vele vitatkozni, hogy hidd el ez nem ilyne egyszerű. Amikor ott vagy benne, azért ez nem így megy.
De csak mondta mondta és mondta nekem, a többszörös édesanyának, hogy de de, ő erre minden lelki megingás nélkül képes lenne, mert az csak egy sejtcsomó még. Ok. Feladtam.
Esetleg szabadidő tartalmas eltöltése, állatok, stb.
Nem. Nekik a gyerekvállalás témában kell hergelni meg sértegetni az édesanyákat édesapákat.
Kérdező, egyet mondj meg legyszi.
Nem akarsz gyereket, ezért meg ezért, jó. Nem fog senki kényszeríteni hidd el.
De akkor miért kell neked foglalkozni a gyerekesekkel? Moert szereted te is meg a társaid is köszörülni a nyelvüket a szülőkön?
Szólásszabadság van, persze, mindneki ahhoz szól hozzá, amihez akar. Nem is ezt kérdezem, hanem hogy miért, milyen belső késztetés visz valakit arra, hogy állandóan egy számára irreleváns, sőt, mint egyesek írják, kellemetlen, taszító dologról olvasson.
Te is leírod h szereted magad körül a nyugit, a csendet, rendben van. Nem kell a gyerekzsivaj. Jó, semmi gond ezzel, legfeljebb a saját anyukád fog macerálni érte, vadidegen emberek hidd el, tojnak rá. De akkor mégis miért vagy itt?? Miért????
Azért jönnek ide, mert bizonytalanok a döntésükben, mert érzik, hogy ez végleges.
Egyébként nem, nem csak annak lesz gyereke, aki vágyik rá. Én pl nem vágytam. Van gyerekem, pedig a többit utálom, de az enyémet nagyon bírom.
52, ne legyenek kétségeid afelől, hogy vannak olyan lelkületű emberek, akikről írsz... Sajnos láttam kórházban, mikor bent feküdtem, hogy hogy viháncolt pár nő néhány perccel az abortusz előtt is, meg utána délután boldogan felöltözve mentek hazafelé. Amolyan "nahh, de megkönnyebbültem" hangulatban.
Úgyhogy simán el tudom ezt képzelni, hogy valaki így vélekedik. Mondjuk aki még le is írja... 🤮
Nem érzem magam "ősanyának", mert szerintem gyomorforgató látvány a sok, óvszerről vagy tablettáról, spirálról, akármiről még nem halló, az abortuszt védekezésként felfogó agyhalott.
Egyébként meg gondolom, nem mennek hozzád oda az utcán random gyerekesek és kezdenek el sírni, ahogy a különböző fórumokon sem kötelező azokat olvasgatni, tehát ennyi erővel házhoz mész a pofonért, hogy siránkozó gyerekesek kell hallgass, olvass.
Jah, hát azt velük beszéld meg, akik így vélekedtek. A védekezést mindennél fontosabbnak tartom, ebben egyetértünk.
Mint mondtam, szembejött a téma, és teljesen logikus volt megkérdezni, hogy minek csinálta meg, ha azt érzi, nem való neki a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!