A mai világban komolyan akkora csodának, szó szerint "speciális esetnek" számít az, aki rendelkezik annyi önismerettel, hogy tudja előre, ha neki nem való a gyerek? Egy másik kérdésnél ezt írták nekem.
Igen, mivel gyereket vállalni mindenkinek joga van sajnos... Ugyanúgy, állatot is tartani, és így tovább. Bezzeg egy kölcsönhöz vagy egy támogatáshoz még a bugyi méretedet is elkéri a bank.
Ilyen világban élünk sajnos.
2.: Másik kérdés ihlette ezt, ahol kvái megtudtam, hogy aki önismerettel rendelkezik, az speciális eset... Nem magától jött ez a kérdés.
3.: Ez szerintem is sajnos. Mind gyerekvállalás, mint álattartás terén.
Gyerekmentes minek tölti az estéjét a gyerekvállalás rovatot böngészve? És azokban is azokhoz a topikokhoz hozzászólva, ami a gyerekvállalás árnyoldaláról szól? Így akarsz csámcsogni magadban, hogy ahhhha nekem volt igazam, ez is megszívta.
Pl olvasgasd inkább a pelenkakukárol szóló témát, délután írta ki valaki, az érdekesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!