Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák én reagálok tul?

Anyukák én reagálok tul?

Figyelt kérdés

A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.

Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....

Se a gyerek nem érdekli se en

2022. ápr. 1. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
90%

#69 nem hiszem el hogy te valóban anya vagy basszus...

Tudod az én 14 hónaposom reggel 6kor kel és este 8kor alszik. Ez 14 óra. Nappal alszik 2 óràt. Ez így is 12 óra vele. És lehet a köztes időt is sokféleképp eltölteni. Nálunk pl nincs mese, tv, de van sok levegőzés,könyvek, értelmes játékok. Egy gyerekkel !!!minőségi!!! időt eltölteni bizony fárasztó.

De aki csak annyit làt az anyasàgból, hogy igazabol lehet pihikezni annak kàr tepnem a szám.

Nevetséges vagy.

2022. ápr. 2. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!