Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák én reagálok tul?

Anyukák én reagálok tul?

Figyelt kérdés

A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.

Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....

Se a gyerek nem érdekli se en

2022. ápr. 1. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
82%
Hm, először napi 8 órás munka után esik be az ágyba, aztán meg napi 10 órát áll mint eladó....
2022. ápr. 2. 08:07
 22/71 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 10#

Férjem kőműves, reggel 6kor megy este 6kor esik be.

Vannak napok mikor fürdéa vacsora után bezuhan a kanapéra és elalszik..

máskor meg vacsoráztatja a 3 gyereket, fürdet vagy épp játszanak beszélgetnek..

Nekem tele a tököm az olyan nőkkel akik ide böfögnek fél mondatot, hogy aztán mindenki szídja a férjét, vagy az anyóst önigazolást nyerve, mikor fordítva ülnek a lovon..

A kérdező, mint oly sok nő oda haza van. Úgy ossza be a napját, az idejét ahogyan akarja/tudja.. Ergo ha a gyerek alszik, senki nem kényszeríti, hogy ne üljön le addig ő is pihenni.. Első gyermekünk többemberes fejletlen idegrendszerű, és az első 2 évben férjem külföldön hetelt. Még is megoldottam a dolgom. 🤷‍♀️

Nehogy már a férj legyen szar szemét mert heti 2 nap elmer aludni munka után..aki fenttartja a családot. Ha minden nap ezt csinálná nyílván megérteném. De emellett sehol semmi infó amúgy mennyit vesz ki a férj minden másból..

De had kérdezzem, hova lett a kérdező? Miért nem tudja leírni mit dolgozik a férj? Miért csak szídni lehet?

De persze könnyebb vergődni, hápogni és önigazolást keresni.. Sokan meg 0 infóra ugranak is.

9# voltam.

2022. ápr. 2. 08:16
 23/71 A kérdező kommentje:

Utolsó már rég írtam...es igen valóban nem írtam. Amúgy se nagyon veszi ki a részét a fiunk körüli teendőben.

Igy már szidhatom???

Nekem meg az ilyen együgyű megmondó nőkből van itt elegem.

2022. ápr. 2. 08:20
 24/71 anonim ***** válasza:
27%

Időközben látom megkerült a kérdezőnk is..

Hát banyek állj végig te egy műszakot, figyelj és számolj a pénztárban meg töltsd fel a polcokat.. Kíváncsi lennék neked mennyire lenne ki a picsud..

2022. ápr. 2. 08:21
 25/71 A kérdező kommentje:

21es szokott tulorazni azért írtam 10et. Nabumm.

De az 8 meg 10 óra én 0-24-be vagyok a fiúnkkal mégsem teszek ilyet...

2022. ápr. 2. 08:22
 26/71 anonim ***** válasza:
35%

Hm.. Nyuszika te választottad? Te szültél neki?

Akkor gondolom nem gond, ha azt írom szagold amit szakítottál..

2022. ápr. 2. 08:23
 27/71 anonim ***** válasza:
38%
Akkor csereljetek. Menj te napi 8-10 órában dolgozni,maradjon ő otthon a gyerekkel
2022. ápr. 2. 08:23
 28/71 anonim ***** válasza:
65%
22. Oké, te szuperanyu vagy, értjük. Imádom ezt az úgy osztja be az idejét ahogy akarja :D nekem a fiam nem hajlandó egyedül aludni, baromi kényelmes hordozóban altatni. Olyan jókat pihenek mellette. Meg ez az eltartja a családot. Hát nem. Te talán nem dolgoztál gyerek előtt? Leírta világosan, hogy amikor megpróbált ő is pihenni, a férj ki volt akadva. Kérdezem tőled, te szent asszony, apuci pihenhet, de az anya nem? És hogy jön ide most az anyós? Ja gondolom neked jó fej anyósod van, mindenki más meg idióta, hogy nem nyalja a toxikus anyósa valagát. Lépj ki a buborékból néha ahol élsz!
2022. ápr. 2. 08:26
 29/71 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem tetszik akkor fogod magad, bölcsibe adod a gyereket és elmész dolgozni, vagy férj marad otthon és te tartod el a családot.
2022. ápr. 2. 08:26
 30/71 anonim ***** válasza:
71%
27. Nekem a munkám milliószor könnyebb volt mint a gyereknevelés, igaz nem fizikai munkát végzek, tudom a magadfajtának az nem munka. Imádok itthon lenni, de ne csináljunk már úgy mintha egy anya egész nap a valagát vakarná. Nekem pihi lesz visszamenni dolgozni.
2022. ápr. 2. 08:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!