Anyukák én reagálok tul?
A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.
Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....
Se a gyerek nem érdekli se en
Kedves 10#
Férjem kőműves, reggel 6kor megy este 6kor esik be.
Vannak napok mikor fürdéa vacsora után bezuhan a kanapéra és elalszik..
máskor meg vacsoráztatja a 3 gyereket, fürdet vagy épp játszanak beszélgetnek..
Nekem tele a tököm az olyan nőkkel akik ide böfögnek fél mondatot, hogy aztán mindenki szídja a férjét, vagy az anyóst önigazolást nyerve, mikor fordítva ülnek a lovon..
A kérdező, mint oly sok nő oda haza van. Úgy ossza be a napját, az idejét ahogyan akarja/tudja.. Ergo ha a gyerek alszik, senki nem kényszeríti, hogy ne üljön le addig ő is pihenni.. Első gyermekünk többemberes fejletlen idegrendszerű, és az első 2 évben férjem külföldön hetelt. Még is megoldottam a dolgom. 🤷♀️
Nehogy már a férj legyen szar szemét mert heti 2 nap elmer aludni munka után..aki fenttartja a családot. Ha minden nap ezt csinálná nyílván megérteném. De emellett sehol semmi infó amúgy mennyit vesz ki a férj minden másból..
De had kérdezzem, hova lett a kérdező? Miért nem tudja leírni mit dolgozik a férj? Miért csak szídni lehet?
De persze könnyebb vergődni, hápogni és önigazolást keresni.. Sokan meg 0 infóra ugranak is.
9# voltam.
Utolsó már rég írtam...es igen valóban nem írtam. Amúgy se nagyon veszi ki a részét a fiunk körüli teendőben.
Igy már szidhatom???
Nekem meg az ilyen együgyű megmondó nőkből van itt elegem.
Időközben látom megkerült a kérdezőnk is..
Hát banyek állj végig te egy műszakot, figyelj és számolj a pénztárban meg töltsd fel a polcokat.. Kíváncsi lennék neked mennyire lenne ki a picsud..
21es szokott tulorazni azért írtam 10et. Nabumm.
De az 8 meg 10 óra én 0-24-be vagyok a fiúnkkal mégsem teszek ilyet...
Hm.. Nyuszika te választottad? Te szültél neki?
Akkor gondolom nem gond, ha azt írom szagold amit szakítottál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!