Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Ma strandon voltunk, férjem a 4,5 évessel fürdött, én a babával a pléden játszottam. Később odamentem hozzájuk, hogy elhozom a nagyot, hogy a férjem csúszdázni tudjon. Erre mondják, hogy már megvolt, a medence szélére ültette a gyereket, szólt az úszómesternek, hogy nézzen rá, ő meg elment csúszdázni.

Szerintem felelőtlen és oda kellett volna hoznia hozzám. Szerinte nincs ezzel semmi baj, hiszen az úszómester úgyis ráért.

2021. júl. 4. 21:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%

Ha magamból indulok ki, hogy én milyen gyerek voltam, akkor nagy felelőtlenség.

De ha nyugodt gyerek is, nem lehet így egy idegenre rábízni. És ha történik valami akkor ki a felelős? Az úszómester mert tojt a gyerek arra ami mondott vagy az apuka, aki otthagyta a gyereket?

Én az úszómester helyében megmondtam volna apukának h felejtse el.

2021. júl. 4. 21:09
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
Lepasszolta egy idegennek a gyereket? Normális?
2021. júl. 4. 21:13
 3/31 anonim ***** válasza:
51%
Én amúgy parázós vagyok nagyon. De ez pontosan milyen strand volt. Mert mi pl járunk fürdőbe és egy ilyen szezonális nyári napon kizárt, hogy belefulladjon a vízbe annyian vannak körülöttünk. (Nyilván nekünk kell rá vigyázni, de ha megtörténne a baj, sokan lennének körülötte). Ja meg a gyereket is ismerni kell mennyire megbízható.
2021. júl. 4. 21:17
 4/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem reagálod túl. A férjed egy idióta. És ha elmegy onnan a gyerek?? Az úszómester ne ment volna utána
2021. júl. 4. 21:18
 5/31 anonim ***** válasza:
87%
Azt miért az úszómester feladata más idegen gyerekére vigyázni? Hol vigyáztam vna rá..
2021. júl. 4. 21:24
 6/31 anonim ***** válasza:
70%

Ha az údzómester bevállalta, akkor nem volt felelőtlensèg.

Másrèszt azért van bőr a képén....?

Az úszómester helyében elküldtem volna a pokolba..

2021. júl. 4. 21:30
 7/31 anonim ***** válasza:
93%
Èn nem értem a szituációt. Létezik olyan gyerek, aki nem rohan az apjával csúszdázni, hanem inkább nyugiban ül a medence szélén?
2021. júl. 4. 21:30
 8/31 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem reagálod túl!

Én abszolút nem vok paramami

(a 6 évesemet nyugodtan itthon hagyom 10-20 percre még elhozom a nagyot a hévtől. A két kicsi jön velem és annyian nem férnék be)

De h egy idegen helyen (fokozottan veszélyes helyen) csak úgy ott hagyjam.... Az durva

2021. júl. 4. 21:35
 9/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem. A férjed felelőtlen. A strand, vízpart veszélyes terep, ilyen kisgyerek mellett folyamatosan ott kell lenni a vízben.
2021. júl. 4. 21:51
 10/31 anonim ***** válasza:
71%
8# Azért ezzel nem dicsekednék,hogy otthon hagyod a 6 éves gyereket.
2021. júl. 4. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!