Ma strandon voltunk, férjem a 4,5 évessel fürdött, én a babával a pléden játszottam. Később odamentem hozzájuk, hogy elhozom a nagyot, hogy a férjem csúszdázni tudjon. Erre mondják, hogy már megvolt, a medence szélére ültette a gyereket, szólt az úszómesternek, hogy nézzen rá, ő meg elment csúszdázni.
Szerintem felelőtlen és oda kellett volna hoznia hozzám. Szerinte nincs ezzel semmi baj, hiszen az úszómester úgyis ráért.
Ha magamból indulok ki, hogy én milyen gyerek voltam, akkor nagy felelőtlenség.
De ha nyugodt gyerek is, nem lehet így egy idegenre rábízni. És ha történik valami akkor ki a felelős? Az úszómester mert tojt a gyerek arra ami mondott vagy az apuka, aki otthagyta a gyereket?
Én az úszómester helyében megmondtam volna apukának h felejtse el.
2021. júl. 4. 21:09
2/31 anonim válasza:
Lepasszolta egy idegennek a gyereket? Normális?
2021. júl. 4. 21:13
3/31 anonim válasza:
Én amúgy parázós vagyok nagyon. De ez pontosan milyen strand volt. Mert mi pl járunk fürdőbe és egy ilyen szezonális nyári napon kizárt, hogy belefulladjon a vízbe annyian vannak körülöttünk. (Nyilván nekünk kell rá vigyázni, de ha megtörténne a baj, sokan lennének körülötte). Ja meg a gyereket is ismerni kell mennyire megbízható.
2021. júl. 4. 21:17
4/31 anonim válasza:
Nem reagálod túl. A férjed egy idióta. És ha elmegy onnan a gyerek?? Az úszómester ne ment volna utána
2021. júl. 4. 21:18
5/31 anonim válasza:
Azt miért az úszómester feladata más idegen gyerekére vigyázni? Hol vigyáztam vna rá..
2021. júl. 4. 21:24
6/31 anonim válasza:
Ha az údzómester bevállalta, akkor nem volt felelőtlensèg.
Másrèszt azért van bőr a képén....?
Az úszómester helyében elküldtem volna a pokolba..
2021. júl. 4. 21:30
7/31 anonim válasza:
Èn nem értem a szituációt. Létezik olyan gyerek, aki nem rohan az apjával csúszdázni, hanem inkább nyugiban ül a medence szélén?
2021. júl. 4. 21:30
8/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem reagálod túl!
Én abszolút nem vok paramami
(a 6 évesemet nyugodtan itthon hagyom 10-20 percre még elhozom a nagyot a hévtől. A két kicsi jön velem és annyian nem férnék be)
De h egy idegen helyen (fokozottan veszélyes helyen) csak úgy ott hagyjam.... Az durva
2021. júl. 4. 21:35
9/31 anonim válasza:
Nem. A férjed felelőtlen. A strand, vízpart veszélyes terep, ilyen kisgyerek mellett folyamatosan ott kell lenni a vízben.
2021. júl. 4. 21:51
10/31 anonim válasza:
8# Azért ezzel nem dicsekednék,hogy otthon hagyod a 6 éves gyereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!