Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Ma strandon voltunk, férjem a 4,5 évessel fürdött, én a babával a pléden játszottam. Később odamentem hozzájuk, hogy elhozom a nagyot, hogy a férjem csúszdázni tudjon. Erre mondják, hogy már megvolt, a medence szélére ültette a gyereket, szólt az úszómesternek, hogy nézzen rá, ő meg elment csúszdázni.

Szerintem felelőtlen és oda kellett volna hoznia hozzám. Szerinte nincs ezzel semmi baj, hiszen az úszómester úgyis ráért.

2021. júl. 4. 21:00
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
0%

RÉSZLETEK:

15-ös Derjaderja ráérzett a lényegre (idő, távolság, úszómester). Köszönöm.

A gyerek kért meg, hogy csússzak le neki én is, miután 3 percig egyhelyben ülve figyelte a csúszdázókat, a 2. lépcsőfokról, ÚSZÓGUMIBAN (amivel egyébként már úszkált ebben a medencében.

Az első csúszda alja 3-4 méterre volt a gyerektől.

Az úszómester bevállalta, mert nem csinált semmit, azt mondta csússzak nyugodtan, ha elindul a gyerek odamegy hozzá.

A gyereket nem vesztettem szem elöl, hiszen nyílt lépcsőfeljáró volt, ahonnan 2x integettem le neki, hogy maradjon meg a konktakt.

A csúszdán senki nem volt előttem, nem volt sor, azonnal tudtam csúszni, így az egész kb. fél perc alatt történt.

És mivel minden jól sikerült, megkért, hogy csússzak mindegyiken egyet, én meg csúsztam összesen 4-et. Mindez kb. 3. percig tartott, mert siettem. Az utolsó csúszda már hosszabb volt és zárt, legalább 20 másodpercig csúsztam.

Aki engem akasztani akar és nem bízná a gyerekét 3 percre úszómesterre miközben rálát, attól kérdezném, hogy bébiszitterre bízná, mondjuk 1 órára, úgy, hogy nem lát rá? Mert szoktak ilyent emberek. És azt nem felelőtlenségnek hívják.

2021. júl. 5. 09:42
 22/31 Derjaderja ***** válasza:
75%
Kamu.
2021. júl. 5. 11:25
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

6, vagyok

A bébiszitternek az a feladata, az úszomesternek nem.

Amúgy az úszómester szerintem felelőtlenebb a sztoriban.

Mindenkinek ismernie kell a gyerekèt.

3 éves a lányom.

Simàn kiengedem az udvarra homokozni, néha rànézek.

Ezen volt itt egy ügyintéző, teljesen elképedt, hogy kinn merem hagyni, neki 2,5 èvese van.

Erre mondtam hogy 1-2 percre a 16 hónapos is maradhat, amig visszalépek.

De mondjuk a szüleim szintén zárt udvarában nem hagynám 20 sec-re sem ott, van kerti tó is.

2021. júl. 5. 11:37
 24/31 anonim ***** válasza:
84%
Miért kell ennyire csuszdázni egy felnőtt embernek? Te vagy a felelős a gyerekedért! Az úszómester helyében nem is vállaltam volna, hogy vigyázok rá, mert más feladatai vannak, ha éppen ment nem tud semmilyen gyerekre vigyázni.
2021. júl. 5. 12:45
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
A bébiszitter egyébként felel a gyerekért, ha történik valami, ő felel érte. Az úszómester viszont nem is vállalhat felelősséget, mert éppen szolgálatban van.
2021. júl. 5. 12:47
 26/31 anonim válasza:
16%

Megfeledkeztek arról, hogy az uszómester dolga elsősorban pont az esetleges fulladozók kimentése. Én erre kértem meg, nem bébiszittelésre. Egyébként 3 méterre ült a gyerektől, nem csinált semmit, nézelődött, és mondta, hogy csússzak nyugodtan. Ha a medence másik szélét tisztogatja, háttal a csúszdának, nyilván nem kérem meg.

Ha egyszerűen kiültetem az uszómester mellé, akkor miattam fázott volna meg a szélben...

2021. júl. 5. 13:21
 27/31 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nagyon fura, hogy fel sem merül benned, hogy NEM mész el csuszdázni, amikor a gyerekkel pancsolsz a vízben. Egy iskolás gyereknek nehéz ennyire uralni az érzéseit, nem egy felnőtt embernek, aki ráadásul apa is. Nekem eszembe nem jutna csuszdázni ilyenkor és a férjemmel sem fordult eddig ilyen elő.
2021. júl. 5. 13:51
 28/31 anonim ***** válasza:
94%

Most komolyan az apa annyira akart csúszdázni, hogy egy vadidegenre rábízta a négyévest??

Gratulálok a három gyerekedhez.

Soha többet nem engedném el vele, mert nem lehet benne megbízni.

2021. júl. 5. 14:23
 29/31 anonim ***** válasza:
3%
#27 attól hogy van gyerek, elmehet csúzdázni.. Nehogy már lemondjon mindenről....
2021. júl. 5. 14:34
 30/31 anonim ***** válasza:
96%

Anyuka megmondta, hogy vigye el hozzá a gyereket amíg csúzdázik.

Felnőtt ember csak kibír 10 percet.

2021. júl. 5. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!