Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez most beszólás volt vagy...

Ez most beszólás volt vagy már csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
7.5 hónapos terhes vagyok már azért elég nagy a hasam. Alapból se vagyok egy vékony alkat de azért nem vészes. Annyi történt h reggel levittem sétálni a kutyát és egy néni jött ki az egyik lépcsőházból. A kutyám húzni kezdett h oda akar menni de nem engedtem neki mert nem mindenki szereti h ha más kutyája oda egy én meg nem fogom meg. M1 erre kérdezi tőlem h húz a kutya? Nyilván látta h húz. Annyit mondtam h igen. Erre azt mondja h nem baj legalább egy kis fogyókúra. Így olvasva vicces nekem is de úgy ott amikor ezt mondta nem tudtam eldönteni h most ez poén volt vagy beszólt vagy csak én reagáltam túl.
2020. szept. 2. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Tökmindegy, sose látod többet.

Szerintem nem akart bántani, csak viccelt, bár nem lehet valami tapintatos ember.

2020. szept. 2. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Öreg már, gondolom nem vette észre,hogy terhes vagy, egy kismamának senki nem mondja, hogy fogyókúrázzon. Ne foglalkozz vele!
2020. szept. 2. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Az öregek gyakran tapintatlanok, anyukám is vérig sért mindenkit a legnagyobb jószándékkal.

Ő kövér, amit el is fogadott, és egyszer jött hozzánk valaki aki a szülés után volt pár évvel, és valami olyasmit mondott neki, hogy mi kövérek tartsunk össze vagy valami hasonlót az meg elkezdett sírni.

Nem győzte vigasztalni, meg nem akarta, csak nem érti, hogy van akinek ez fájó téma, nem mindenki kezeli humorral a túlsúlyt.

Szerintem lépj túl rajta.

Én egyszer felvettem amúgy mell alatt húzott ruhát és mindenki kérdezte hanyadik hétben vagyok...

2020. szept. 2. 11:14
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Azért ez elég bunkó szerintem. Mindenesetre lépj túl rajta, lehet hogy nem beszólni akart direkt csak kicsúszott valami a száján amit nem gondolt végig. Anyukám is ilyen pedig annyira nem idős de egyszerűen nem gondolja végig azt, hogy amit mond azt hogy értelmezheti a másik és szokott cifra dolgokat mondani utána meg tőlem kérdi hogy ez most bunkó volt? Mondom igen :D pedig alapból tudom hogy nem rossz szándékú csak nem tud bánni a szavakkal.
2020. szept. 2. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Jobb, mint ha nem vagy terhes és gratulálunk 🙂
2020. szept. 2. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Bunkó, szard le.
2020. szept. 2. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Öreg, tapintatlan tuskó.

Nekem meg épp az ellenkezője történt párom nagymamája nagy dacosan megjegyezte milyen kicsi a hasam és hogy biztos nem eszek eleget nem adom meg a kicsinek a megfelelő táplálékot ezért olyan a hasam. Ha kis súllyal születik akkor eljön és jól megver?! Mert ő megmondta. Én meg illedelmesen, mondtam hogy akkor nem is kell jönnie.

Pedig eszek én rendesen de ki milyen alkatú megjegyzem én sem vagyok vékony sőt átlagos. De neki 30-40kiló hízás lenne a megfelelő. Nekem meg a babának nem oda figyelek, hogy mit eszem nem zabálok és így még csak 5kg plusz van rajtam. De engem is vérig sértett hogy éheztetem a gyerekemet meg magam.

Ne is figyelj rájuk, nem vette észre hogy kismama vagy ha meg igen akkor egy megszomorodott vénasszony.

Biztos csodaszép pocid van 😊

2020. szept. 2. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Micsoda bunkó xD de hát az látszik valakin, ha terhes, ő hogy nem látta? Nem lehet összekeverni a kövér hassal.
2020. szept. 2. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb mondd ezt: "Erre a jó testre! Hülye lennék :D"
2020. szept. 2. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Legközelebb engedd rá a kutyát:D

Viccet félretéve, lehet, hogy csak poén volt, vagy egyszerűen nem látta, hogy várandós vagy. Ne foglalkozz vele.

És gratulálok, boldog babavárást! :)

2020. szept. 12. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!