Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák én reagálok tul?

Anyukák én reagálok tul?

Figyelt kérdés

A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.

Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....

Se a gyerek nem érdekli se en

2022. ápr. 1. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
86%
Senki nem mondta, hogy a férj ne pihenjen. De leírta a kérdező, hogy a férjnek már nem tetszik, ha az anya is pihenni akar. Valószínű a kérdező is máshogy állna a dologhoz, azt mondaná a férje, hogy brutál napja volt, muszáj pihennie, de figyu szombaton menjél el egy masszázsra én tartom a frontot. Egyedül te mondod, hogy hisztizünk, hogy neked ilyen-olyan gyerekeid vannak mégis milyen fasza csaj vagy, mert szó nélkül gürizel. Mi nem vagyunk ilyen szipiszupik, mi elfáradunk a gyereknevelésbe és ha a férjem kivonná magát a gyereknevelésből én is pipa lennék. Tudjuk, te nem. Te csak a saját életedből tudsz kiindulni, ezért nem fogod fel, hogy nem minden esetben az apuka tartja el a családot, hogy nem minden gyerekkel lehet napközben pihenni, panaszkodás a semmin stbstb. De te annyira gyűlölöd a nőtársaidat, hogy minden baromságot kitalálsz miért a nő a hibás. Miért van ez? Én elgondolkoznék a helyedben!
2022. ápr. 2. 10:31
 42/71 anonim ***** válasza:
36%

41#

😂 Én is elgondolkoznék miért van ennyi rossz házasság.. Miért szül oly sok nő olyan palinak, akiről egyértelműen rí, hogy még nem érett a feladatra, nem apának való.. Hányszor olvasni, hogy a pasi nem is akarta a gyereket.. De a nő itt kérdezi : ugye ha majd megszületett, szeretni fogja?

Hányszor olvasni : még a férjemre se merem rá hagyni.. - helikopter szülő aki azt hiszi csak ő képes életben tartani a gyereket.. De csodálkozik, ha a férj elhatárolódik a gyerektől, csodálkozik, hogy egy pelenkát nem képes cserélni.

Tudod, nagyon sok nő észre se veszi, de saját magának köszönheti mindezt.

Persze sírni - ríni azt tudnak.. Miért? Kérdem én, miért? Mire a felháborodás, hogy micsoda egy szar szemét ez a férfi.. Holott ki a tököm választotta?

17 éve vagyunk együtt, baromi sok szart éltünk meg, voltunk fent és lent. De mindig tettünk azért, hogy jó, hogy még jobb legyen. Ehhez viszont kommunikálni kell, nem csak elvárni némán. Rengeteg kompromisszumot kell kötni, és annál is több törődést, odafigyelést beletenni.

Az éremnek mindig 2 oldala van.

2022. ápr. 2. 11:31
 43/71 anonim ***** válasza:
64%

#42 és az altalad felsoroltakat honnan àllalotottad meg, hogy àll a kérdezőre? Annyit tudsz róla, hogy a férje nem csinàl semmit a gyerek körül, de te màr egyből felâllitottad a diagnózist, hogy amúgy se hagyta rà,meg helikopter meg stb.

Semmi érdemlegeset nem írsz, csak mocskolódsz meg magadat sztàrolod.

Az ilyeneknek a legsavanyubb a szőlő, de az egotok nem engedi meg a "rinyàlàst", aztàn inkàbb úgy teszel, mintha rendben lenne az hogy 3 köztük problémàsabb gyereket is kvàzi egyedül làtsz el évi 365 nap mert neked apuvi beadta, hogy kuss én dolgozom.

Bàmulatos mennyi elnyomott megzsarolt nő van ezen az oldalon, és még tapsoltok is neki. Nekem mondana ilyet a férjem...ja vàrj ő nem mond, mert töltött màr kettesben időt a sajàt kisfiàval, és bàr imàdja, de neki inkàbb a munka az irodàban, mint a gyed. Nekem még soha nem kellett magyaràzni ha épp fàradt voltam az miért volt. Ja, meg az időm se úgy osutom be ahogy akarom mert a gyerekem nem egy tàrgy vagy robot.

2022. ápr. 2. 11:40
 44/71 anonim ***** válasza:
80%
42. Ja véletlenül sem a here férj a hibás, hanem a feleség mert ő választotta. Komolyan, nem értelek. Te nem nő vagy? Gondolom te kommentelsz olyan cikkek alá, ahol a férfi megölte a feleségét, hogy megérdemelte, meg az éremnek két oldala van. Menj el inkább dolgozni, élj egy kicsit és ne nyeld be a férjednek, hogy milyen fáradt mert melóznia kell. 🤷‍♀️
2022. ápr. 2. 11:45
 45/71 anonim ***** válasza:
14%

😂 43#

Nyuszi tanulj meg értelmezni, mert látom nem megy.. 🤔

Sehol nem írtam, hogy férjem nem foglalkozik a gyerekeinkkel. Sőt. Épp ellenkezőleg, amellett foglalkozik velük,hogy baromi sokat dolgozik. De nem háborodon fel ha ne adj isten elalszik, mert tisztában vagyok vele mennyit dolgozik. Sajnálom ha ilyen gyenge képessegű vagy, hogy nem megy a szövegértelmezés.

Hol írtam a kérdezőre, hogy helikopter szülő?

Ja sehol. Mert általánosságban írtam. De látom neked ez sem sikerült értelmezni.. Sebaj.

Gyakorolj még. 🤭🙃

2022. ápr. 2. 11:57
 46/71 anonim ***** válasza:
11%

44#

Miért,nem te választottad a férjed? Nem te szültél neki?

Akkor ha kibukik, hogy rossz embernek szültél kinek a hibája?

🤷‍♀️

2022. ápr. 2. 12:02
 47/71 anonim ***** válasza:
68%

Nem vagyok a "nyuszi"-d. Ezt a személyeskedö, suttyó kommunikàciót tartds meg a köreidnek.

Ja, mert van úgy hogy elalszik, meg a minden héten LEGALABB 2x menetrendszerűen elalszik az pont ugyanaz.

Na kinek is kéne a magyarján csiszolni? "Nyuszi"?

Ha meg ilyen kva faca férjed van (ja hirtelen) akkor miért is támadod a kérdezőt?

Igen "àltalanossàgban" irtàl, pont ahogy a magadfajta ostobák szoktàl, minden előzmény isnerete nelkul.

2022. ápr. 2. 12:02
 48/71 anonim ***** válasza:
82%
Attól nem leszek okosabb ám, ha mindenkit úgy akarsz érvényteleníteni, hogy cicus, nyuszi, csillagom stb. Meg ez a gyakorolj még. Pff, nagyon kellemetlen. Nem kell lenézned ám mást, mert nem egyezik a véleményed vele. El lehet értelmesen is mondani amit szeretnél.
2022. ápr. 2. 12:04
 49/71 anonim ***** válasza:
28%

Nem én írok habzó szájjal 🤷‍♀️ nem én kezdtem a személyeskedést 🤷‍♀️

Hoppá. Ezek után? Igen nyuszi..

Mert ha felfogtad volna amit eddig is írtam, de sajna odáig nem terjed a képességed, hogy az éremnek mindig 2 oldala van!

Persze szídjuk gyorsan a férjet, az ő oldalát, nézőpontját hallottad? Ja nem.

Legyek egyoldali infóból pártatlan? Hát nem.. Sok nő mindig csak ujjal mutogat, de azt nem teszi hozzá, neki mennyi szerepe van a kialakult helyzethez.

Ha valami rossz, az sosem csak 1 ember hibája.

Mint írtam, egy kapcsolat, egy házasság nagyon sok kommunikációt, kompromisszumot, odafigyelést ígényel. Nem csak elvárni kell, tenni is.

2022. ápr. 2. 12:35
 50/71 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem aki nem tud nyuszizàs nélkül kommunikàlni, az ne akarjon màr màs értelmi képességéről bàrmit is megàllapitani.

Ahogy màs a férjre mutogat, te pont ugy mutogatsz a kérdezőre, tehàt kicsit àllíthatnàl is magadon.

A szentbeszédet is megtarthatod magadnak, mert ez sem segitség, csak kioktatàs.

2022. ápr. 2. 13:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!