Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák én reagálok tul?

Anyukák én reagálok tul?

Figyelt kérdés

A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.

Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....

Se a gyerek nem érdekli se en

2022. ápr. 1. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 A kérdező kommentje:
27es és 29es 1 év alatt 2x cserélt pelenkát hogy hagynám itt egész napra vele??
2022. ápr. 2. 08:34
 32/71 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, szerintem neked van igazad, de beszéltél már vele erről?
2022. ápr. 2. 08:36
 33/71 anonim ***** válasza:
23%

28 #

Nem csillagom. Általánosságban írtam az anyós dolgot, mert itt az a menő ha mindenért lehet szídni anyóst.

Képzeld, nem vigyáztak soha rá anyósék a gyerekeinkre, anyámékat sem terhelem mert magunknak szültem.

Nem vagyok szuper anyu, de olyan hp sem,hogy nem tudom megérteni, hogy a férjem nem otthon dolgozik, ő tartja javarészt fent a családot, nem úgy van mint én, hogy úgy osztom be az időm ahogy akarom.

Nem alszik a gyereked egyedül. Na bumm. Ettől függetlenül gondolom van időd leülni amikor rajtad alszik.. Az enyém korababa volt, 2 sni-s gyerekünk van, a harmadik meg 1.5 éves..

Ne mártírkodjunk már hölgyek.. Kommunikáljatok.. Vállaltátok nem?

2022. ápr. 2. 08:37
 34/71 A kérdező kommentje:
Hát az hogy ketten vallaltuk!!!! Nem csak én.
2022. ápr. 2. 08:49
 35/71 anonim ***** válasza:
68%
33. Én nem mártírkodok csillagom, mert én nem egy nyomorékhoz mentem feleségül. Nem, nem tudok leülni képzeld el. Leszarom, milyen gyerekeid vannak, attól, mert sni-s képzeld lehet másnak is nehéz. De nem, a te világodban te vagy a tökéletes, mindenki más hisztizik. Az én férjemnek eszébe sem jut alucikálni munka után. Mert a gyereket ketten vállaltuk, mint ahogy a családot is ketten tartjuk el. Lehet te kiszolgáltatod magad egy férfinek, és minden el kell tűrnöd, de nem mindenki, bocsi.
2022. ápr. 2. 08:56
 36/71 anonim ***** válasza:
64%
És hányszor nyomtad a kezébe, hogy nekem most dolgom van, vagy elmegyek boltba, fodrászhoz akárhova, megtanulja, hogyan kell ellátni a gyereket? Gondolom egyszer sem..
2022. ápr. 2. 08:57
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
36. Ha nem csak acsarkodnál, olvashattad volna hogy az apa ilyenkor fel van háborodva.
2022. ápr. 2. 09:00
 38/71 Derjaderja ***** válasza:
100%

Mindenki az anyára centrál, de a gyereknek szüksége van az apjára. Nyilván a feleség el tudja látni a gyereket, de nálunk pl a kisfiam 16 hónapos, de mutogat az apja fotóira és kacagva rohan elé.

Az apa igen is erőltesse meg magát, azért egy 1 éves gyerekkel lehet egy fél órát labdát gurigázni vagy megnézni egy könyvet fáradtan is.

Én is 24 órában vagyok sokszor velük, olyan éjjel után, ahol egy órát aludtam. Cipekedek, mászkálok a lépcsőn, bevásárolok egyheti zöldséget a piacon 2 kicsivel, aztán szaladok a kismotor után. Nekem is van munahelyi feladatom. Otthon lenni is bazi fárasztó.

Elhiszem, hogy eladónak lenni is de azért egy férfi a saját gyerekéért csak át tud lapozni egy darab kis mesekönyvet v ilyesmi, főleg ha heti 3-4x azért a szexre van ereje.

Én is igyekszem otthon sokmindent végezni, tolerálom ha kidől a másik, de itt inkább tényleg annak néz ki q sztori, hogy a fickó az apai kötelességei iránt teljesen közönyös és nincs is ilyen igénye.

2022. ápr. 2. 09:39
 39/71 anonim ***** válasza:
27%

37#

Nem 1 éves gyerek mellett kell vakarózni, hogy nem foglalkozik vele a férj.. Születésétől kezdve kellett volna bevonni apukát.

35#

Nem azt írtam, hogy másnak nem lehet nehéz..

Nem, nem szolgáltatom ki magam a férjemnek 😂 Köszi, nem tudod honnan jött férjem, mit tett le az asztalra. 😏

Én nem nézem rossz szemmel, ha ne adj isten elalszik a fáradtságtól, mert képzeld az elmúlt 5 évben kb semmit sem pihent,mivel tök egyedül bontotta ki és húzta újjá a házunkat, és még is foglalkozott a gyerekeivel erején felül..

De igen. Megmosolyogtat mikor valaki panaszkodik, kb a semmin.

Ha rossz egy kapcsolat, vagy rossz palinak szült kinek a hibája?

Kinek a hibája ha nem kommunikálnak a felek, csak némán elvárnak?

Hány nő van aki totálisan kisajátitja a gyereket, utána meg csodálkozik ha a férj nem akar vele foglalkozni, se nem tudja ellátni?

Persze könnyű szídni a férjet itt is. De vajon kérdezőnk belegondolt abba milyen mikor a férj vállát nyomja a család eltartása? Mert hidd el, attól függetlenül, hogy a nő is dolgozott, közel sem kap olyan jól. Mennyire bele lehet ebbe is fásulni, ugyan úgy az otthonlétbe?

Van e munkahelyi probléma?

A nő tesz is a kapcsolatért vagy csak elvár? Oda figyel a férje is, vagy csak a gyerekre?

Lehet minden oldalról nézni.. Nem kell mindig csak a férfit szídni.. Nem minden csak fekete éa fehér.

2022. ápr. 2. 09:46
 40/71 anonim ***** válasza:
39%

Sok kérdésem lenne, ami után tudnék érdemben válaszolni, de végigolvasva a válaszokat, eddig is sokat kérdeztek, amire nem érkezett válasz.

Érdemes lett volna gyerek előtt megnézni, hogy munka mellett mennyire száll be a háztartásba, ha te beteg lettél, akkor gondoskodott-e rólad, vagy letojt; vagy mennyire volt aluszékony. Gyerekvállalás előtt kellett volna azt is megbeszélni, hogy munka mellett ő mennyire fogja kivenni a részét, neked mennyi pihenő jár, pelenkázza majd rendszeresen, stb.

Most már csak azt tudjátok csinálni, hogy "újraterveztek", leültök, és komolyan, veszekedés nélkül megbeszélni a dolgokat, beosztani az időtöket és energiátokat. De ehhez az is kell, hogy ő is partner legyen benne.

Az én férjem 12 órázik, plusz az utazás, 13,5 órát van távol heti 4 napot, de ahogy hazaér, vagy éjszakás után az alvásból felébred, a gyerekek a legfontosabbak. Inkább kevesebbet alszik, csak velük tudjon foglalkozni. De ő a gyerekek előtt is teljesen gondoskodó volt mindenben. Ha nem ilyen lett volna, szült volna a fene.

2022. ápr. 2. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!