Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák én reagálok tul?

Anyukák én reagálok tul?

Figyelt kérdés

A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.

Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....

Se a gyerek nem érdekli se en

2022. ápr. 1. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon egyszerű kérdező. gyerek bölcsibe, te húzol dolgozni napi 10 órát, utána otthoni teendők mennek felesbe. Hiszen a szemét lusta férjed nem csinál semmit csak döglik a munkahelyén igaz? nos, előtted a lehetőség, menj szépen napi 10 órába, utána meg lásd el az otthoni és a gyerek körüli dolgok felét :-)
2022. ápr. 2. 13:40
 52/71 anonim ***** válasza:
68%
Nem folytam bele eddig a témába, de a 45ös típustól nekem is feláll a szőr a hátamon....
2022. ápr. 2. 13:42
 53/71 anonim ***** válasza:
32%

50#

Aki meg nem képes 1 gyerek mellett háztartást vezetni, még magára kötve sem (😂) az vegyen fel bejárónőt..

2022. ápr. 2. 13:44
 54/71 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy a napi 10-12 órázos férjek feleségeitől kérdezem: minek kellett a gyerek?pláne 3?nem, nem normális hogy reggel 6tól, este 6ig nincs otthon, mert különben nem tudtok megélni?vagy annyira szereti a munkáját?mert mindkét verzió gáz. Sosem hagynám, h a férjem ennyit melózzon erre nincs megfelelő indok...
2022. ápr. 2. 13:46
 55/71 anonim ***** válasza:
68%
Most őszintén az ilyen férfi szerintetek felezné a teendőket? Ezt ti sem hihetitek el. Légyszi ne írjátok le húszadszorra, hogy akkor minek szült neki, mert unalmas nagyon.
2022. ápr. 2. 13:53
 56/71 anonim ***** válasza:
0%
55ös, igen talán felezné ha nem kéne kidolgoznia a belét hogy az asszonyka otthon babázhasson. Gondolom nem a férj életcélja állandóan túlórázni egy boltban. Neki is könnyebb lenen ha két normális kereset lenne és nem csak egy hisztiző nő várná otthon
2022. ápr. 2. 13:56
 57/71 Derjaderja ***** válasza:
51%

Felezva van az. Ha nem hiszed, számold ki a piaci értékét annak a munkának, amit vki 3 kisgyerek és háztartás ellátása során végez.

Amúgy vsz együtt vállaltak ennyi gyereket. Olyan is van, hogy a férfi szeretne sok gyereket meg azt hogy az asszony velük maradjon otthon sokáig.

2022. ápr. 2. 14:02
 58/71 anonim ***** válasza:
100%

#56 te valami nőgyűlölő retek lehetsz.

Az megvan, hogy ketten vállalták a gyereket? Fél évesen mehet bölcsibe, de csak extrém esetekben. Nem a bölcsinek szült szerintem.

2022. ápr. 2. 14:07
 59/71 anonim ***** válasza:
100%
54! Férjem 12 órázik, utazással együtt 13,5 óra, heti 4x. Még így is több szabadideje van, mintha heti 5x 8 órázna, plusz utazás. Arról nem beszélve, hogy hiába több óra, de kevesebb a konkrét munka, mivel műszaki felügyelet, és csak akkor kell dolgoznia, ha valami leáll. A pénz pedig nem kevéssel több az átlag fizetésnél. Emellett imádja a gyerekeinket. Mi a baj ezzel?
2022. ápr. 2. 14:12
 60/71 anonim ***** válasza:
71%
56. Miért vagy ilyen agresszív, szerintem totál normálisan kérdeztelek. Amúgy te voltál már otthon gyerekkel?
2022. ápr. 2. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!