A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.
Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....
Szerintem sem kell hagynod, hogy ez legyen a normális.
Az én férjem 6-ra jár dolgozni, hogy munka után még dolgozhasson a felújítandó házunkon, hogy minél előbb be tudjunk költözni, és onnan sokszor este 8-kor ér haza, de akkor sem viselkedik így.
2022. ápr. 1. 21:19
12/71 anonim válasza:
Depressziós is lehet.
2022. ápr. 1. 21:24
13/71 anonim válasza:
Szimplán leszar. Nálunk is hasonló volt, másik nő volt a dologban.
2022. ápr. 1. 22:41
14/71 anonim válasza:
Nem reagálod túl szerintem. Aki gyereket vállal, márpedig közösen vállaltátok, annak tudnia kell hogy a gyerek nem csak egy dísznövény. Foglalkozni kell vele. Szerintem is az van a háttérben hogy nem érdekli. Gyerekvállalásnál azt gondolta majd te megoldod. Nem beszéltétek ezt át a baba tervezésnél?
2022. ápr. 1. 22:45
15/71 anonim válasza:
És valóban alszik is fél 7-től reggelig? Mert akkor lehet, hogy tényleg van valami egészségügyi oka is.
2022. ápr. 1. 22:50
16/71 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy építkezésen tol le 12 órát, vagy 8at egy belvárosi irodában. Előbbinél én megérteném, hogy fáradt.
2022. ápr. 2. 02:02
17/71 anonim válasza:
(Hát én max napi 6 órát dolgozok egy nap, azt sem egyben, ellenben hajnali 3kor kelek. Átlag napon este nyolckor már megyek lefeküdni. Van, hogy napokig később fekszem valami miatt, olyankor 3-4 nap után teljesen kivagyok, olyannyira, hogy napközben kénytelen vagyok aludni valamennyit)
2022. ápr. 2. 06:41
18/71 A kérdező kommentje:
Boltban eladó egész nap áll napi 10 órát.
De akkor is bolti eladó volt amikor jött a baba. Ezt neki tudnia kellett.
2022. ápr. 2. 07:57
19/71 A kérdező kommentje:
Az meg hogy más nő van a dologban kizart dolognak tartom mert van hogy bejarunk a boltba hozzá soha nincs nővel, nem kaptam ilyenen meg soha rajta, illetve itthon én megkapom a figyelmet. Szex is van és jó minőség is amikor épp nem mondja be az unalmast alvás miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!