Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy ők...

Én reagálom túl, vagy ők reagálják "alul"?

Figyelt kérdés

Nővéremnél szerda este megindult a szülés, csütörtökön délután született meg a kisfiú. Addig a nővérem 2 éves kislánya édesanyámnák volt. Megszületett a kicsi, felhívtak minket, mondta hogy majd viszi a kislányt is, mert este 6-ig lehet látogatni, es csak 2 fő mehet. Addig időzött, míg fél 6-kor felhívott minket, hogy mégse viszi, mert mire elindul kocsival hozzánk, meg visszamegy a kórházhoz, addigra már 6 óra lenne. Vártuk este 8-ig, hogy jön esetleg a gyerekéért, de nem jött. Ott aludt a kicsi anyámnál. Pénteken egész délelőtt nem tudtuk se mi, se a nővérem elérni őt. Délbe felhívta anyámat, hogy ha maradjon már a kislány nála, mert ő este megy a telephelyre tejfakasztózni. Majd ma délután 4-kor eljött a kislányért.

2 napig le se sz.rta a lányát, mert ő otthon verte a ....át, csak azért jött el a gyerekért, mert vasárnap anyámat beírták dolgozni, én meg megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó vasárnap vigyázni a kislányra, csak hogy az apja tudjon bulizni.

Tényleg en vagyok a hü1ye, mert felelőtlennek és rossz apának tartom emiatt? Csütörtök estétől szombat délutánig nem is érdekelte a lánya. Még én vagyok a rossz, mert nem áldozom fel a vasárnapomat egy dackorszakos kisgyerekre.

2022. márc. 19. 18:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%

Hát szerintem ez nem akkora baj, hiszen a nagymamánál volt. Szóval jó helyen. Egy kicsit túl reagáltad. Ne légy ilyen szűk látókörű.

Nem idegenekkel volt, nem az utcàn, nem èhezett a gyerek. Ha ez a férfi a bátyád lenne akkor nem csapsz ekkora patáliát. Örüljetek a babának és engedd el. Annyit mondhat anyud legközelebb hogy azért írjon vagy telefonàljon ha a gyerek marad nála.

2022. márc. 19. 18:19
 2/18 A kérdező kommentje:
De ha a nővérem ment volna el 2 napra, akkor meg mindennek elhordanátok.
2022. márc. 19. 18:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Elég zavaró, hogy a 20. sorban derül ki, hogy kiről van szó.
2022. márc. 19. 18:31
 4/18 anonim ***** válasza:
57%

Túl reagálod. A mamával volt, nem letette az ajtó elé, hanem megbeszélték.

Csütörtök delután szült meg,és ma szombat delután ment a gyerekért. Közben kb fent volt 24 órát a feleségével, utána lehet aludt,meg volt egy ivászat.Nem nagy ügy!

Ha a nővéred adná le 2 napra a mamához akkor se szólnék.

2022. márc. 19. 18:36
 5/18 Derjaderja ***** válasza:
49%

Szerintem nagyon gáz. Szerencsétlen gyerek mit élt meg egy ilyen kritikus helyzetben, mint a tesó születése. Jön apa, nem jön stb.

Meg egyáltalán mért kell ilyenkor leadni a nagyszülőkhöz (kivéve a szülés idejét persze)? És hogy lehet elvárni vkitől, hogy az előre megbeszèlten túl vigyázzon más gyerekére, mert nem megy érte a szülő?

2022. márc. 19. 18:49
 6/18 A kérdező kommentje:
Ja, hogyha rokonra, családtagra bízzuk a gyereket, akkor tök normális napokra lesz.rni a gyereket?
2022. márc. 19. 18:50
 7/18 Derjaderja ***** válasza:
65%
meg az hogy egy frissen szült nő nem éri el a férjét is durva.
2022. márc. 19. 18:51
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Erdekes,hogy az is le van pontozva aki szerint gáz,meg az is aki szerint nem! Akkor mi a jó válasz?
2022. márc. 19. 19:01
 9/18 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem a patáliádat..

Szerinted nem jár egyik szülőnek sem 1-2 gyerekmentes nap?

Úramisten.. Elmert menni inni.. Jól érezni magát, megünnepelni a gyermeke születését. Micsoda szar alak.. Ühüm.

Igazából mi csipí a csőröd? Hogy nem érdeklődött a gyereke felől? Vagy az, hogy 2.napig más vigyázott rá?

2022. márc. 19. 19:18
 10/18 Derjaderja ***** válasza:
71%

Őt akarták bepalizni, hogy ingyen szitterkedjen. Más ingyen csicskáztatása árán nem jár senkinek gyerekmentes nap. Nem a szülők vállaltak gyerekeket?

Másrészt egy ilyen pici gyerekkel nem lehet ezt játszani, hogy majd egyszer jönnek érte. Főleg nem úgy, hogy anya meg az új kistesó a kórházban vannak.

Még elmenne, ha előre így beszélték volna meg, de hogy még a rokonoknak kelljen mentegetőzni, hogy még a negyedik napra is mért nem vállalják.

2022. márc. 19. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!