Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én reagálom túl, vagy ők...

Én reagálom túl, vagy ők reagálják "alul"?

Figyelt kérdés

Nővéremnél szerda este megindult a szülés, csütörtökön délután született meg a kisfiú. Addig a nővérem 2 éves kislánya édesanyámnák volt. Megszületett a kicsi, felhívtak minket, mondta hogy majd viszi a kislányt is, mert este 6-ig lehet látogatni, es csak 2 fő mehet. Addig időzött, míg fél 6-kor felhívott minket, hogy mégse viszi, mert mire elindul kocsival hozzánk, meg visszamegy a kórházhoz, addigra már 6 óra lenne. Vártuk este 8-ig, hogy jön esetleg a gyerekéért, de nem jött. Ott aludt a kicsi anyámnál. Pénteken egész délelőtt nem tudtuk se mi, se a nővérem elérni őt. Délbe felhívta anyámat, hogy ha maradjon már a kislány nála, mert ő este megy a telephelyre tejfakasztózni. Majd ma délután 4-kor eljött a kislányért.

2 napig le se sz.rta a lányát, mert ő otthon verte a ....át, csak azért jött el a gyerekért, mert vasárnap anyámat beírták dolgozni, én meg megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó vasárnap vigyázni a kislányra, csak hogy az apja tudjon bulizni.

Tényleg en vagyok a hü1ye, mert felelőtlennek és rossz apának tartom emiatt? Csütörtök estétől szombat délutánig nem is érdekelte a lánya. Még én vagyok a rossz, mert nem áldozom fel a vasárnapomat egy dackorszakos kisgyerekre.

2022. márc. 19. 18:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ìgy ebben a formában gáz az apuka viselkedèse. Èn tuti pipa lennèk, ha a szülès után ez lenne, s mèg elèrni sem tudnám. Ha előre megbeszèlt terv lett volna ez, s egy kis buli este, akkor azt mondom, semmi gond. A nagymama unomázhat, gyerek is azt èrzi foglalkoznak vele, apuka kicsit kiengedi a gőzt, kialussza magát. De ehhez ìgy kellett volna letárgyalni, hogy mindenki elègedett legyen.
2022. márc. 19. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez így szerintem is gáz, főleg, hogy elment piálni is. Ha előre le lett volna beszélve a nagymamával, akkor rendben lett volna, de ez így ebben a formában nekem is sok...
2022. márc. 19. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
23%

En erre azt mondom, hallottuk az egyik fél sirankozását. Ami vagy így volt, vagy nem...

Nem fogom azaralaknak kikiáltani, mert te most idejöttél fröcsógni róla 🤷‍♀️

2022. márc. 19. 20:16
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Követték meg,de én pl ezeket a tejfakasztokat pont ezért utálom.Egy mondvacsinált görbe este apának,míg anya szenved a kórházban.Merthogy akárki akármit mond,az első napokban hol itt fáj,hol ott,és akkor még a férjed fel se tudsz beszélni,mert vagy épp bebacik mint az albán szamár,vagy józanodik.Miért kell ekkora cirkuszt csapni ebből?Nem az a baj,hogy örül,de ha anya örülne így akkor ő lenne a világ szégyene,ha apa az meg természetes.Főleg ha már van otthon tesó,akiről gondoskodni kéne.Én ezeket tejapasztónak szoktam hívni.A környezetemben amúgy volt olyan is,ahol a haverok jó ötletnek tartottak fizetős lányt is hívni apának a bulira,mert a gyengédségnek úgyis híján lesz egy darabig.Milyen figyelmesek.....Gázul viselkedett az apuka,jól érzed.
2022. márc. 19. 20:55
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
Mi az igazi problémád a faszival? Halljuk! Mert nem ez az biztos.
2022. márc. 19. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz, de nem én szültem neki két gyereket. Úgyhogy ha a csaj szerint ez rendben van, akkor lelke rajta.
2022. márc. 19. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
36%

Ha a mama szívesen vállalta, nem gáz.

Ha nem, akkor az.

Te pedig ne húzd fel magad ezen, egyszerűen azt mondod, hogy nem, te nem szeretnél most vigyázni rá, oldja meg.

2022. márc. 20. 08:01
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Elég értelmetlenül írtad le a sztorit, és nagyon túlreagálod.
2022. márc. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!