Én reagálom túl, vagy ők reagálják "alul"?
Nővéremnél szerda este megindult a szülés, csütörtökön délután született meg a kisfiú. Addig a nővérem 2 éves kislánya édesanyámnák volt. Megszületett a kicsi, felhívtak minket, mondta hogy majd viszi a kislányt is, mert este 6-ig lehet látogatni, es csak 2 fő mehet. Addig időzött, míg fél 6-kor felhívott minket, hogy mégse viszi, mert mire elindul kocsival hozzánk, meg visszamegy a kórházhoz, addigra már 6 óra lenne. Vártuk este 8-ig, hogy jön esetleg a gyerekéért, de nem jött. Ott aludt a kicsi anyámnál. Pénteken egész délelőtt nem tudtuk se mi, se a nővérem elérni őt. Délbe felhívta anyámat, hogy ha maradjon már a kislány nála, mert ő este megy a telephelyre tejfakasztózni. Majd ma délután 4-kor eljött a kislányért.
2 napig le se sz.rta a lányát, mert ő otthon verte a ....át, csak azért jött el a gyerekért, mert vasárnap anyámat beírták dolgozni, én meg megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó vasárnap vigyázni a kislányra, csak hogy az apja tudjon bulizni.
Tényleg en vagyok a hü1ye, mert felelőtlennek és rossz apának tartom emiatt? Csütörtök estétől szombat délutánig nem is érdekelte a lánya. Még én vagyok a rossz, mert nem áldozom fel a vasárnapomat egy dackorszakos kisgyerekre.
En erre azt mondom, hallottuk az egyik fél sirankozását. Ami vagy így volt, vagy nem...
Nem fogom azaralaknak kikiáltani, mert te most idejöttél fröcsógni róla 🤷♀️
Ha a mama szívesen vállalta, nem gáz.
Ha nem, akkor az.
Te pedig ne húzd fel magad ezen, egyszerűen azt mondod, hogy nem, te nem szeretnél most vigyázni rá, oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!