Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák én reagálok tul?

Anyukák én reagálok tul?

Figyelt kérdés

A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.

Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....

Se a gyerek nem érdekli se en

2022. ápr. 1. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
77%
Ki kellene vizsgáltatni. Ez nem normális.
2022. ápr. 1. 20:28
 2/71 anonim ***** válasza:
94%
Arra nem gondolsz, hogy esetleg valami egészségügyi baja van? Mi lenne ha elmenne vérvételre?
2022. ápr. 1. 20:32
 3/71 anonim ***** válasza:
61%
Másik két napon nyomd a kezébe a gyereket, hogy akkor most te is pihensz! Nem kell ölbe tett kézzel elviselni! Hamar le fog róla szokni.
2022. ápr. 1. 20:32
 4/71 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy munkát kellene váltania. Miért nem kérdezed? 8 óra munka után nem ez a normális.
2022. ápr. 1. 20:34
 5/71 A kérdező kommentje:

3as volt már ilyen neki állt feljebb.

Hogy én egész nap nem dolgozom csak ő megy a pénz után én bármikor lepihenhetek napkozben.

2022. ápr. 1. 20:39
 6/71 A kérdező kommentje:

És nem mindig azzal érvel hogy fáradt hanem amiket felsoroltam

Szerintem semmiféle egészségügyi dolog nincs itt. Szimplán lesz@r minket.

2022. ápr. 1. 20:41
 7/71 Derjaderja ***** válasza:
79%
Hánykor kel?
2022. ápr. 1. 20:48
 8/71 anonim ***** válasza:
77%

A férjem nagyon felelősségteljes állásban volt a lányunk születésekor. Napi 10-12 órát dolgozott, de amikor belépett az ajtó az első kérdése a kislányra irányult. Ha kellett dajkálta, bevásárolt orvoshoz vitt minket, stb. Rajongott a gyerekért, ez nem változott azóta sem.

Ha a férjed nehéz fizikai munkát végez, persze hogy fáradt, de családja van, vannak kötelességei

2022. ápr. 1. 21:10
 9/71 anonim ***** válasza:
17%
Mit dolgozik? Mikor kel? Komolyan heti 2 kibszott nap miatt hápogsz?
2022. ápr. 1. 21:11
 10/71 anonim ***** válasza:
78%
9. A férj hápoghat?
2022. ápr. 1. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!