Anyukák én reagálok tul?
A párom egy héten legalább 2x (ahogy ma is) fogja magát 8 óra munka után hazajon, eszik és fél 7kor már alszik. Semmit nem foglalkozik velünk ezeken a napokon. Úgy ahogy van félig munkás szerkoban esik be az ágyba, meg a hosszú nadrágját leveszi de mást nem illetve így értelem szerűen le sem tusol.
Ilyenkor mond mindent csak hogy hagyjam (hagyjuk van egy 1 éves fiunk) fáj a feje, nagyon fáradt, holnap korán kel, beteg lesz blablabla....
Se a gyerek nem érdekli se en
3as volt már ilyen neki állt feljebb.
Hogy én egész nap nem dolgozom csak ő megy a pénz után én bármikor lepihenhetek napkozben.
És nem mindig azzal érvel hogy fáradt hanem amiket felsoroltam
Szerintem semmiféle egészségügyi dolog nincs itt. Szimplán lesz@r minket.
A férjem nagyon felelősségteljes állásban volt a lányunk születésekor. Napi 10-12 órát dolgozott, de amikor belépett az ajtó az első kérdése a kislányra irányult. Ha kellett dajkálta, bevásárolt orvoshoz vitt minket, stb. Rajongott a gyerekért, ez nem változott azóta sem.
Ha a férjed nehéz fizikai munkát végez, persze hogy fáradt, de családja van, vannak kötelességei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!