Gáz hozzácsomagolni?

Figyelt kérdés

Vettem ma egy kisebb adag ezt meg azt, amit le szeretnék adni adományként holnap az itteni gyűjtőpontra (pelenka, nedves törlő, babakaja, stb). Pakolásztam itthon is, hátha tudok még valamit hozzácsomagolni, amit mi végül nem használtunk (bontatlan, már kinőtt ruha, stb) és találtam két csomag pelenkát, amiből csak egy-két darab hiányzik (anno elrontottam a méretet és nem volt már jó a babámra).

Szerintetek gáz ezt hozzácsomagolni? Én simán ráadnám a gyerekemre, ha így kapnék és jó lenne a méret (neki mondjuk nem érzékeny a bőre), mert fizikai fájdalmat okoz a pazarlás, de nem tudom más erről hogy vélekedik?

2022. márc. 8. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
83%
kérdező, én azért így egydiplomás szocmunkásként megköszönöm neked, hogy gondoltál rájuk, elvitted, és tettél egy szebb holnapért :)
2022. márc. 8. 17:38
 72/78 anonim ***** válasza:
9%
Tényleg érdekel, valaki végre mondja el, hogy mit mondtam amiért így mocskolódtok. Azt, hogy két diplomám van? Ez az amin ki vagytok akadva?Hiszen azt csak arra írtam, mert valaki leírta, hogy milyen aluliskolázott vagyok. Én annyit mondtam, sok szervezet nem fogadja el, ezért érdemes a védőnőnek adni, hogy ne kidobják. De nagyon megköszönném, ha valaki elmondaná miért kell mocskolódni. Mert egyelőre csak olyanokért támadtok amit nem is én írtam. Senkire nem mondtam, hogy rossz szakember, vagy facebookon akar tetszelegni. Gondolkoztam, hogy elengedem a dolgod, tudom ezt kellene tennem, de nagyon szeretném megtudni.
2022. márc. 8. 18:12
 73/78 anonim ***** válasza:
61%
Mert senkit sem érdekel, így ezredjére sem....
2022. márc. 8. 18:24
 74/78 anonim ***** válasza:
10%
73. Köszi, tehát a nagy semmi, csak jól esik durrogni. Így érthető :)
2022. márc. 8. 18:26
 75/78 A kérdező kommentje:

72

Szerintem már mindenki belekeveredett, melyik kinek a válasza, ki mit mondott. Ezért javasoltam hogy ne vitázzunk tovább (nem csak neked írtam, mindenkinek). Ez a sztori most így végződött, tanulságokat mindenki le tudja vonni magának a saját szája íze szerint 🙂 legyen béke! Legalább itt... 🙏 ☮️

2022. márc. 8. 18:31
 76/78 anonim ***** válasza:
87%

Senki nem a nagy semmin puffog hanem a marhasàgaitokon.

A kedves kérdezőnek is csak sikerült leadni mindent, a bontott csomagot is, bàrhogy zavar ez titeket.

2022. márc. 8. 18:45
 77/78 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell kérdezni előre, hogy beveszik-e így, tudják-e használni, és kész.

Egyébként átmeneti szállókon tökéletesen fel tudják használni, nem az egész bontott csomagot adják oda egy embernek, hanem eleve felbontják, és abból adnak annak, akinek kell. Csak amiatt kell megkérdezni, mert lehet, hogy van rá valami higiénés szabály, hogy bontottan nem vehetik be. De lehet, hogy így is örülnek neki az adott helyen.

2022. márc. 9. 11:52
 78/78 anonim ***** válasza:
100%
Na de látom, már elvitted, elfogadták, gondoltam, hogy nem lesz vele probléma.
2022. márc. 9. 11:55
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!