Gáz hozzácsomagolni?

Figyelt kérdés

Vettem ma egy kisebb adag ezt meg azt, amit le szeretnék adni adományként holnap az itteni gyűjtőpontra (pelenka, nedves törlő, babakaja, stb). Pakolásztam itthon is, hátha tudok még valamit hozzácsomagolni, amit mi végül nem használtunk (bontatlan, már kinőtt ruha, stb) és találtam két csomag pelenkát, amiből csak egy-két darab hiányzik (anno elrontottam a méretet és nem volt már jó a babámra).

Szerintetek gáz ezt hozzácsomagolni? Én simán ráadnám a gyerekemre, ha így kapnék és jó lenne a méret (neki mondjuk nem érzékeny a bőre), mert fizikai fájdalmat okoz a pazarlás, de nem tudom más erről hogy vélekedik?

2022. márc. 8. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
12%

Nem értem miért kell egyből aluliskolázottozni, meg véres szájjal neki esni a másiknak. Igen, te ráadnád a gyerekedre, mert tudod honnan jön. De alapszabály, hogy nem csomagolunk oda bontott dolgokat. Az, hogy megalázó még nem is a pelenkánál jön le, de dobtunk már ki fél tábla csokit, bogaras, bontott lisztet, leszűrt, használt olajat. Igen, az emberek ilyeneket “adományoznak”. A véres betétes bugyiról és vonalkódos alsógatyáról már szó essen. A legtöbben nagyon rendes emberek vagytok és magatokból indultok ki, de egy ilyen szervezet tényleg annyi mindent látott, hogy nem tudják garantálni azt, hogy rendes helyről jött az a pelenka. Én írtam, hogy add a védőnőnek, mert ő tudja, hogy ti rendesek vagytok és azt is, hogy hol jön jól néhány extra pelus, adományokban pedig mindig bontatlan termékeket tegyünk!

Üdv, Egy kétdiplomás aluliskolázott önkéntes, aki tesz is valamit nem csak otthonról fröcsög :)

2022. márc. 8. 11:29
 32/78 anonim ***** válasza:
9%
31, kedvenceim az elemes játékok a cipősdobozban. Eszükbe nem jut, mit fog érezni a kisgyerek, aki nem tud játszani az ajándékkal. :(
2022. márc. 8. 11:31
 33/78 anonim ***** válasza:
1%
31.-32. Hagyjátok, úgyse értik. 🤦🏻‍♀️
2022. márc. 8. 11:39
 34/78 anonim ***** válasza:
94%

nem nem értem. nem értem, hogy lehet összehasonlítani egy bontott csomag pelust amiből 2 hiányzik egy félig megevett csokival meg a vonalkódos alsógatyával.

Viszont elemes játékot elemmel adjuk plusz még 2 garnitúrával, mert igen, van ennyi eszem.

A kérdés továbbá nem a bontott fogkrémről meg a félig megevett csokiról szólt. ÉN nem is arra válaszoltam. A KÉRDÉSBEN SZEREPLŐ "bontott" pelenka nem vehető egy lapra a bontott liszttel.

És sajnálom, de ha nem érted a különbséget, tényleg aluliskolázott vagy.

2022. márc. 8. 11:46
 35/78 A kérdező kommentje:
Én sem érzem a párhuzamot a két dolog között. Mindenesetre megkérdezem ott helyben a baptistákat, megírom majd, mi lett a vége!
2022. márc. 8. 11:50
 36/78 anonim ***** válasza:
1%
34. Nem illik és kész. Ezt nem érted.
2022. márc. 8. 11:50
 37/78 anonim ***** válasza:
18%
34, annak, aki kapja, fogalma nincs arról, hogy a kezdő gyerekének kicsi volt, hát elrakta. Ő csak azt látja, hogy de jó, kapott, de le kell nyelnie, hogy az van mögötte, hogy nesze, nekem nem kellett. Aki adni akar, az tegye így, hogy ne legyen megalázó az adományozott számára. Nem fognak panaszkodni, de ők most enélkül is padlón vannak.
2022. márc. 8. 11:58
 38/78 anonim ***** válasza:
93%

Jóasszonyok, nem születésnapi ajándéknak adja, amit nem illik.

Hát ha nincs, akkor kurv a jó a bontott pelenka meg a fél tubus sampon is, mert akinek nincs és szüksége van rá, az örül neki! Aki meg nem örül, az nem is szorul rá.

2 ugróiskolával lehetne már annyi eszed, hogy nem kevered a szezont a f. A szommal

2022. márc. 8. 12:10
 39/78 anonim ***** válasza:
34%
39. Hol önkénteskedsz?
2022. márc. 8. 12:11
 40/78 anonim ***** válasza:
93%

#31 két diplomàsként tudhatnád, hogy az sem illendő, hogy idehànyod fölényeskedve, hogy te önkénteskedsz, bezzeg màs!!!!!! Ó-ó-ó.

Màs lomot ad, te meg itt ünnepelteted magad, hogy te nem a fotelból írsz.

Tovàbbà 2 diplomàval illene különbséget tenned, koszos, romlott dolgok meg vacsi új peluscsomag közt amiből kivettek 2-t.

De hagyjuk "úgy se érted" mert rögtön le kell hurrogni mindenkit.

2022. márc. 8. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!