Gáz hozzácsomagolni?
Vettem ma egy kisebb adag ezt meg azt, amit le szeretnék adni adományként holnap az itteni gyűjtőpontra (pelenka, nedves törlő, babakaja, stb). Pakolásztam itthon is, hátha tudok még valamit hozzácsomagolni, amit mi végül nem használtunk (bontatlan, már kinőtt ruha, stb) és találtam két csomag pelenkát, amiből csak egy-két darab hiányzik (anno elrontottam a méretet és nem volt már jó a babámra).
Szerintetek gáz ezt hozzácsomagolni? Én simán ráadnám a gyerekemre, ha így kapnék és jó lenne a méret (neki mondjuk nem érzékeny a bőre), mert fizikai fájdalmat okoz a pazarlás, de nem tudom más erről hogy vélekedik?
Persze mostmàr hirtelen mindenki kedves aki csak magàból indul ki, koràbban meg az volt hogy odaadja nagykegyesen hogy villogjon vele a fb-on.
Nem, nem vagyok agresszív csak àtlàtok az embereken.
Szomororú hogy ilyen emberek ülnek adomànygyűjtők közt.
Elhiszem hogy sok a tapló aki odaàllít a romlott étellel, de többen vannak akik valóban segiteni akarnak. Darabon maradt pelus mert jo szivvel adja, netàn erre telik neki is, nem jutott eszedbe mi?
Elem nélküli jàték, siman lehet hogy aki adta fel se merült benne, vagy nem vette észre hogy elemes. Kellemeten, elhiszem, annak aki kapja, de az meg undorito hogy a magadfajta azert ul ott hogy mindenkit megkritizàljon aki adni merészel bàrmit. Azt nézitem mi miért ciki, illetlen, kibeszélitek aki odamegy akarmivel. Szép, mondhatom.
Az aluliskolàzottat nem én irtam...még mindig🤦
De nyugodtan pocskondiàzz nyugodtan, mondom ha az észérvek elfogytak.
Erre a hozzàszólàsra irtam:
"Akkor inkább ne adj, mert a hozzád hasonló úgyis csak azért teszi, hogy kirakhassa a fb-ra, mekkora istenkirály"
Csak gratulálni tudok hozzà. Ez a szintetek.
Igen ott ültök mert nagyon menő ott itélkezni majd szaladni a gyk-ra kibeszélni ki mit adomànyozott...
És szerinted ezt én írtam? Viszont te elkezdtél gyalázkodni, hogy milyen ember vagyok, mikor azt se tudod kinek írogatsz :)
Jó tanács, először győződj meg, hogy kinek akarsz válaszolni, utána kezdjél el veszekedni!
hű gyerekek, mi megy itt.. :D
én vagyok a szocmunkás aki szerinted nem jó szakember, mondjuk idestova 12 éve dolgozom a szakmában, szorosan a máltás kolleganővel is, és tudják, ha innen is menni kell, akkor nekem fognak szólni elsők közt (mi egyelőre dél-baranyából nem vagyunk mozgatva, helyben is van dolog, sok, mindig). De a kedvedért rákérdeztem. Nem a bontott, a HASZNÁLT dolgokkal van a baj. HASZNÁLT fogyóeszközt nem fogadnak el, pl. sampon, tusfürdő, fogkrém, aminek a tárolása, megbontás után már nem garantálható a minősége. Pelus, ha bontva van, mehet, de pl. törlőkendő bontva (kiszárad), popsikrém nem.
Hidd el válogattam én is elég adományt, tudom, mit képesek az emberek jótékonyság címén kiszórni, de amin itt te lovagolsz, az a csomag bontott pelenka, amiből kettő darab hiányzik, az nem az a témakör, amin lovagolni kéne, hanem elfogadni és megköszönni. Maximum a 2 felső darabot levenni a tetejéről, ha felmerül, hogy poros, stb.
De amit te itt csinálsz az nettó fa-szság
Szomororú hogy ilyen emberek ülnek adomànygyűjtők közt.
Szerintem fogd vissza magad... bemutatkoztál, elég volt. örülj neki, hogy van, aki gyűjt és nem neked.
Na jó, zárjuk most már rövidre a vitát.
Elvittem, megkérdeztem mi legyen vele, mondom szívesen vissza viszem ha nem jó szívvel veszik át. Azt mondta a nő, hozzam csak, sok kell, majd leragasztja a csomagolást. Ezt én már megtettem otthon, szóval lepakoltam, megköszönték, ennyi.
Azt még szeretném hozzátenni, hogy nem a "kidobott" dolgainkat adtam le, minden más frissen vásárolt, vagy otthonról eltett, de bontatlan cucc volt, egyszerűen fájt volna a szívem kidobni a teljesen jó pelenkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!