Gáz hozzácsomagolni?

Figyelt kérdés

Vettem ma egy kisebb adag ezt meg azt, amit le szeretnék adni adományként holnap az itteni gyűjtőpontra (pelenka, nedves törlő, babakaja, stb). Pakolásztam itthon is, hátha tudok még valamit hozzácsomagolni, amit mi végül nem használtunk (bontatlan, már kinőtt ruha, stb) és találtam két csomag pelenkát, amiből csak egy-két darab hiányzik (anno elrontottam a méretet és nem volt már jó a babámra).

Szerintetek gáz ezt hozzácsomagolni? Én simán ráadnám a gyerekemre, ha így kapnék és jó lenne a méret (neki mondjuk nem érzékeny a bőre), mert fizikai fájdalmat okoz a pazarlás, de nem tudom más erről hogy vélekedik?

2022. márc. 8. 00:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy miért is kell minden ràszoruló/ menekült nevében myilatkozni? Te csinàltál egy statisztikàt, hogy 80%uk sírva fakadna egy csomag pelustól amiből 2 hiànyzik, vagy ezt mind onnan àllapitottad meg hogy zokon vették (jogosan) a romlott ételt??
2022. márc. 8. 12:20
 42/78 anonim ***** válasza:
11%

Hát ha nincs, akkor kurv a jó a bontott pelenka meg a fél tubus sampon is, mert akinek nincs és szüksége van rá, az örül neki! Aki meg nem örül, az nem is szorul rá.

Pont ez az, amivel porig alázod őket. Kussoljon, örüljön, hogy kap. B+, méltósága van, semmi más nem maradt neki... Nem fog háborogni, megköszönöi és leteszi, de megbántod, amit észre sem veszel. Akkor inkább ne adj, mert a hozzád hasonló úgyis csak azért teszi, hogy kirakhassa a fb-ra, mekkora istenkirály.

2022. márc. 8. 12:22
 43/78 anonim ***** válasza:
8%
41. Fölényeskedve? Lol :D azért írtam le, hogy nem hadoválok össze vissza mint ti, hanem tapasztalatból beszélek. Mint ahogy durrogatatjátok azt, hogy aluliskolázott vagyok, mikor ti helyesen írni sem tudtok. Igen, büszke vagyok a diplomámra, nem kell irigykedni. Ezek teljesen irreleváns információk lennének, ha ti egyből nem gyalázkodnátok. Nem fogok bocsánatot kérni, mert veletek ellentétben én feláldoztam az időm, pénzem, energiám arra hogy tanuljak és önkénteskedjek. Pont letojom az ilyen emberek véleményét mint te, én leírtam, hogy hogy szokás, mit csinál egy önkéntes szervezet. De te annyira tapló vagy ne haragudj, hogy mindent támadásnak veszel. :)
2022. márc. 8. 12:23
 44/78 anonim ***** válasza:
5%

egy civil szervezet néhány mondata... tizenéve segítenek, tudják, miről beszélnek.

Ezek az emberek pár napja még pontosan úgy éltek mint te vagy én. A méltóság számít! Mindenki kerülhet ilyen helyzetbe!

2022. márc. 8. 12:25
 45/78 anonim ***** válasza:
93%

Haha

1 nekem is van diplomàm csak gondoltam itt nem lényeges infó🤣

2 tapasztalat? Mi hogy mindenki aki adna bontott pelust azok adják a romlott kajàt is meg a büdös paplant?

De fölényeskedsz mert a kérdés egy szàjbatekert pelenka volt, de neked mindenképp fel kellett vàgni a diplomáddal az önkénteskedéssel meg a gyanusitgatàssal hogy màs a fb miatt adomànyoz akkor is szart.

Bicskanyitogató az egész stilusod.

2022. márc. 8. 12:27
 46/78 anonim ***** válasza:
14%
46. Elfogadom a véleményed és további szép életet kívánok neked. Kívánom, ha egyszer rászorulsz, téged ne úgy kezeljenek mint te őket!
2022. márc. 8. 12:31
 47/78 anonim ***** válasza:
88%

De honnan tudod hogy én hogy kezelem őket? 😀😀😀

Ahhh mindegy.

Önkénteskedő kisasszonynak csak a személyeskedés megy meg az önreklàm. Rohadtul nem tudhatod itt ki mit tett màr màsokért, csak beszólogatsz meg jàtszod az agyadat.

2022. márc. 8. 12:34
 48/78 anonim ***** válasza:
7%

48. Mindig ilyen gonosz vagy? Vigyázz rá ne menjen az epédre ;)

Olyan édes, ahogy kapálózol, ahogy belém akarsz marni. De tudod, aki rendben van lelkileg, azt ezek nem hatják meg. Nyugodtan gyalázkodhatsz még, mert olyan jót mosolygok az egyszerűségeden :)

2022. márc. 8. 12:37
 49/78 anonim ***** válasza:
15%
46, ti jöttetek azzal, hogy aluliskolázottak vagyunk, miért baj, ha megvédi magát?
2022. márc. 8. 12:38
 50/78 anonim ***** válasza:
88%

Cicuka itt te gyalàzkodsz, miközben magadat emeled piedesztàlra.

Én nem vagyok gonosz csak okàdok az olyan emberektől akik tesznek valami jót majd rohannak egyböl vele felvàgni, meg màsokat jól "megrendszabàlyozni". Nagyon jól lehet a lelked ha minderre szükséged van hogy jól aludj.

A kérdés pedig tovàbbra is egy nyamvadt pelusról szólt nem a romlott kajàról észlénykém.

2022. márc. 8. 12:41
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!