Vettem ma egy kisebb adag ezt meg azt, amit le szeretnék adni adományként holnap az itteni gyűjtőpontra (pelenka, nedves törlő, babakaja, stb). Pakolásztam itthon is, hátha tudok még valamit hozzácsomagolni, amit mi végül nem használtunk (bontatlan, már kinőtt ruha, stb) és találtam két csomag pelenkát, amiből csak egy-két darab hiányzik (anno elrontottam a méretet és nem volt már jó a babámra).
Szerintetek gáz ezt hozzácsomagolni? Én simán ráadnám a gyerekemre, ha így kapnék és jó lenne a méret (neki mondjuk nem érzékeny a bőre), mert fizikai fájdalmat okoz a pazarlás, de nem tudom más erről hogy vélekedik?
8, iszonyú megalázó, ha arra használod, hogy lomtalaníts.
Én csomagoltam múlt héten adományokat, döbbenet, miket hoznak. Lejárt élelmiszer, mert nekik még jó lesz. Zárlatos vízforraló, izzadságfoltos, undorító párnák, paplanok. Gombok nélküli ruhák...
Kidobnád a sampont, mert neked nem jó, de ő fogja be, örüljön neki, hogy megkapja? Miért nem használod el te, hogy ne pocsékolj?
2022. márc. 8. 08:47
12/78 anonim válasza:
10, attól, hogy hálás, még bántó, hogy megalázzák.
2022. márc. 8. 08:47
13/78 anonim válasza:
Nem használt pelusról beszélünk könyörgöm. Mi ebben a megalázó?
2022. márc. 8. 08:53
14/78 anonim válasza:
Mondjuk a bontott samponban sem értem a megalázást. Simán lehet ezeket venni megfelelő fórumokon. Attól, hogy egy hajtípusra nem válik be, másnak még lehet ugyanaz a kedvence. Nagyon úrinők vagytok a családiból. XD
2022. márc. 8. 08:59
15/78 anonim válasza:
Nagyon úrinők vagytok a családiból.
Rohadtul nem családiból élek, de ez legyen az én dolgom. Most mindenki mutatja, milyen jó ember, mert adományoz, pedig csak örül, hogy megszabadul a felesleges cuccaitól és még mutogathatja is, hogy milyen jó ember.
Civil szervezetek tudnának mesélni róla, mit kapnak...
2022. márc. 8. 09:08
16/78 anonim válasza:
Adományba ne csomagolj bontottat. De a védőnőt megkérdezheted, vagy ingyen elvihetőbe felteheted. Pikk pakk elviszik.
2022. márc. 8. 09:17
17/78 anonim válasza:
Simán fel kell rakni ingyen elvihetőbe marketplace, jófogás... stb., osztán már aznap lesz, akinek jól jön és így aztán biztos nem "megalázó". Viszont arra készülj, hogy ne postázz meg tuti lesznek, akik kitalálják, hogy vidd el nekik még ide-oda, aztán miután átszervezted a napodat, hogy odaadhasd, várhatsz a sarkon egy fél órát az üzenetért, hogy bocs, ma mégse jó. Szóval érdemes szűrni azokra, akik annyit megtesznek, hogy neked megfelelő időpontban hajlandóak eljönni érte.
2022. márc. 8. 09:17
18/78 anonim válasza:
Hát szénné leszek pontozva nemérdekel de én anno még adtam is el bontott nagy csomag pelust. Hirdettem egy bontatlant meg egy olyat amiből hiànyzott pár db, egy anyuka megvette mindkettőt.
Mi lenne ebbe megalàzó? Meg hogy jön ide a mocskos paplan, lejàrt kaja?
2022. márc. 8. 09:19
19/78 anonim válasza:
Ha csak pár darab hiányzik a bontott csomagból, és láthatóan érintetlenek a megmaradt pelusok, ugyan, mi lehet benne a megalázó, gusztustalan? Én is adtam így oda másnak cserével bontott pelust (nem a méretével volt baj, egyszerűen ez a típus nem vált be, és inkább túladtam rajta 1 tábla csokiért, sem hogy a kukában landoljon).
2022. márc. 8. 09:42
20/78 anonim válasza:
Nem gaz egyáltalán, kiveve ha all rajta vastagon a por vagy dohos szaga van ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!