Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alkalmazkodjak hozzá én?...

Alkalmazkodjak hozzá én? Gyermekem apja nem a megbeszéltek szerint tudna jönni.

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a gyereket,apja külföldön él és dolgozik.

A koronavirus miatt idén 1 alkalmommal volt itthon pár napot. Tudott volna jönni többször is de nem akart tesztet csinálni. Nrm az ára miatt hanem mert "ne turkaljanak az orromba". Decemberbe felajánlottam azt is hogy kifizetem a magyar teszteket csak tudjon jönni karácsonyra gyerekhez. Inkabb nem jött.Szóval ritkán jön de a gyerek imádja az apját.

Már január óta mondom neki higy aug utolsó 2 hetére irja ki a szabit. Akkor már nem lesz semmi tábor nem tudom hova rakni a gyereket. Nekem fix leállásom van aug első 2 hete.

Ősztől iskolaba megy az ovi nem engedi hogy menjen aug 16-tól már.

Tegnap közölte hogy nem tud akkor jönni már a fönöke ki irta maganak azt a 2 hetet. Ő most akarta ki irni a szabit. Akkor akarna jönni mikor én is itthon leszek.

Én is akartam a gyerekkel lenni a szabadsagomon,nem csak a monoton hétköznapok mindig. Egy nyaralásra is sporoltam,lefoglaltam. Most mondjam le azt is? Szivem szerint nem engedném jöjjön,a birosagi papirokba is aug 15-30ig van beirva meg julius 1-15ig. De a gyerek szereti és varja h jöjjön hozzá.

Rugalmasan kezeltük eddig ezt a dolgot,ha jött kikértem oviból is.

Most nagyon nem akarom jöjjön.

2021. júl. 8. 06:46
 61/100 anonim ***** válasza:
68%

úristen, #59, te még ezek után azt hiszed, hogy apuka akar lenni a gyerekkel????????

A gyerek ugyan csak 6 éves, de tutira érzi, még ha össze is jön a láthatás, simán fogja érezni a zsigereiben, hogy csak teher, semmi más. Sajnos neki ilyen "apát" osztott az élet, ideje megértenie, hogy nem szereti. Egy cseppet sem. Mindenkinek jobb lenne, ha nem folyton csak a remény marad, hanem továbbléphet. Mindenki. Pont.

2021. júl. 8. 14:55
 62/100 anonim ***** válasza:
26%
Megnézném a kérdező arcát, ha apu közli, hogy oké az aug vége, majd benyögi a cég, hogy bocs, mégis akkor van a leállás is. Gondolom, akkor meg nem vihetné apuka a gyerkőcöt.
2021. júl. 8. 14:55
 63/100 anonim ***** válasza:
22%
61, nagyon pocsék életed lehet, ha ilyen keserű vagy.
2021. júl. 8. 14:56
 64/100 anonim ***** válasza:
77%
#59, ha anyukától elvárod a KIS rugalmasságot, apukától miért nem várod el? Görény apja sokunknak van/volt, és állíthatom, inkább ne lett volna.
2021. júl. 8. 14:56
 65/100 anonim ***** válasza:
17%

De a gyerek szereti és varja h jöjjön hozzá.

Ez számít, és semmi más. Ha két felnőtt ezt nem képes megérteni... akkor anyuka sem különb sajnos. Mondom ezt nőként.

2021. júl. 8. 14:57
 66/100 anonim ***** válasza:
17%
Nálunk pl, ha kell privatban írok céget is, túl előre sem !!! Lehet beírni a szabadságot, mivel megrendelésektől függ, hogy épp hány dolgozóra van szükség. Itt úgy dobàlóznak vele,hogy ekkora vegye ki meg akkora, mintha még sosem lettek volna alkalmazottak.
2021. júl. 8. 14:58
 67/100 anonim ***** válasza:
82%
Pff, nem én vagyok keserű, te vagy túlságosan önfeláldozó, hosszú távon ilyen példát mutatni a gyereknek nem éppen megfelelő. Ha mindig csak hátrasorolja magát anyuka, szerinted ez követendő példa? Hogy átverhető, bábként mozgatható, bármikor belerúgható? Nos?
2021. júl. 8. 14:58
 68/100 anonim ***** válasza:
72%

#66, és ha anya is ilyen helyen dolgozik? Neki kötelessége megoldani, apunak nem?

Kicsit sem kettős mérce.

2021. júl. 8. 15:00
 69/100 anonim ***** válasza:
20%
milyen mindig? Egy alkalom, bakker. Ne költsétek már tovább a történetet...
2021. júl. 8. 15:07
 70/100 anonim ***** válasza:
85%

66 igazából teljesen mindegy. Van egy bírósági határozat, apukának ahhoz kell alkalmazkodni. Ha nem megy, akkor így járt. Anyuka lehet rendes, próbálhat alkalmazkodni, próbálhat segíteni, de ez kizárólag rajta múlik.

Ha a véletlenek szerencsétlen összjátéka lenne az ok, vagy tényleg apukán kívülálló ok miatt nem tudott volna eddig jönni, akkor biztos anyuka is segítőkész lenne. De nem így van. Eddig jöhetett volna, ő döntött úgy, hogy nem jön. Most hogy anyukának nem jó, most bezzeg jönne. Szórakozzon a jó édes anyjával.

2021. júl. 8. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!