Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alkalmazkodjak hozzá én?...

Alkalmazkodjak hozzá én? Gyermekem apja nem a megbeszéltek szerint tudna jönni.

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem a gyereket,apja külföldön él és dolgozik.

A koronavirus miatt idén 1 alkalmommal volt itthon pár napot. Tudott volna jönni többször is de nem akart tesztet csinálni. Nrm az ára miatt hanem mert "ne turkaljanak az orromba". Decemberbe felajánlottam azt is hogy kifizetem a magyar teszteket csak tudjon jönni karácsonyra gyerekhez. Inkabb nem jött.Szóval ritkán jön de a gyerek imádja az apját.

Már január óta mondom neki higy aug utolsó 2 hetére irja ki a szabit. Akkor már nem lesz semmi tábor nem tudom hova rakni a gyereket. Nekem fix leállásom van aug első 2 hete.

Ősztől iskolaba megy az ovi nem engedi hogy menjen aug 16-tól már.

Tegnap közölte hogy nem tud akkor jönni már a fönöke ki irta maganak azt a 2 hetet. Ő most akarta ki irni a szabit. Akkor akarna jönni mikor én is itthon leszek.

Én is akartam a gyerekkel lenni a szabadsagomon,nem csak a monoton hétköznapok mindig. Egy nyaralásra is sporoltam,lefoglaltam. Most mondjam le azt is? Szivem szerint nem engedném jöjjön,a birosagi papirokba is aug 15-30ig van beirva meg julius 1-15ig. De a gyerek szereti és varja h jöjjön hozzá.

Rugalmasan kezeltük eddig ezt a dolgot,ha jött kikértem oviból is.

Most nagyon nem akarom jöjjön.

2021. júl. 8. 06:46
 41/100 anonim ***** válasza:
69%
Ja, bocsika.. hiszt itt csak a nőket szabad szaranyázni, a szent férfiak szóba se kerülhetnek..
2021. júl. 8. 10:35
 42/100 anonim ***** válasza:
16%

42!

N3m kell egyiket sem. Még mindig az érdekel, mi a kérdés, hiszen el3ve eldöntötte, mit tesz.

2021. júl. 8. 10:49
 43/100 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ne mondd le a nyaralast, viszont nincs egy rokon vagy barat aki tudna ra vigyazni? Vagy esetleg tobb ha ugye sok naprol lenne szo?
2021. júl. 8. 10:52
 44/100 anonim ***** válasza:
20%
Ez igen, mindenki le van pontozva, akit az is érdekel, hogy a gyereknek mi a jó.
2021. júl. 8. 11:32
 45/100 anonim ***** válasza:
80%

A gyereknek az lenne a jó, ha lenne egy vele törődő apja. Márpedig ebben a történetben ilyen nincs.

A gyereknek továbbá az is nagyon jó lenne, ha a vele együtt élő édesanyjával együtt nyaralhatna.

2021. júl. 8. 11:37
 46/100 anonim ***** válasza:
86%
Te arra az időpontra vagy köteles láthatást biztosítani neki, ami a bírósági papírokon áll. És ezt meg is tennéd, ha akkor hajlandó lenne menni. Az már nem a te bajod, hogy ő nem akarja magát ehhez az időponthoz tartani.
2021. júl. 8. 11:40
 47/100 anonim ***** válasza:
83%

Én már azért se engedném, mert a pasas egyértelműen taktikázik. Gondolom, a gyár minden évben ugyanabban a két hétben zár be, tehát a pasinak erről tudnia kell. Abból, hogy „csak pont arra a két hétre tudtam szabit kivenni”, ordít, hogy „választok egy időpontot, amiről tudom, hogy a volt feleségemnek nem jó, aztán majd játszom a mártírt, hogy én akartam a gyerekemmel lenni, de a gonosz ex ellenem neveli”.

re „nem köteles akkor jönni, amikor te mondod, csak mert akkor nem tudod hova tenni a gyereket” tanulj meg olvasni, többször is szerepel a szövegben, hogy a gyerek apjáról van szó, nem egy random bébiszitterről. Ketten vállalták a gyereket, mégis az év túlnyomó részében az anyának kell megoldania mindent, de szerinted ha azt kérik a másik, egyenrangú szülőtől, hogy 2 hetet töltsön el a gyerekkel (nem a ráeső felét a gyereknevelésnek, csak 2 hetet!), az már belegázolás a jogaiba?

2021. júl. 8. 13:14
 48/100 anonim ***** válasza:
14%

Azért a szabadság a főnököm múlik, most ő fejre is állhat ha a főnök nem engedi és utána vele cseszik ki a munkahelyen ....

Azért gondolkozz már kicsit te is racionalisabban.

2021. júl. 8. 13:39
 49/100 anonim ***** válasza:
15%
48, tök mindegy, hogy taktikázik. Nekem nem lenne szívem kicseszni a gyerekkel. Szar lenne, hogy nem tudunk nyaralni akkor, amikor terveztük, de én hagynám, hogy az apjával legyen.
2021. júl. 8. 13:42
 50/100 anonim ***** válasza:
86%

#50 a taktikázásban valszeg benne van, hogy ha most az anya azt mondaná, hogy „rendben, akkor gyere, lemondom a nyaralást”, akkor 99%, hogy rögtön jönne a kifogás, hogy miért nem jön mégse. Azt a két hetet egyértelműen azért választotta a pasas, mert tudta, hogy vissza lesz utasítva.

Nézd, aki a PCR-tesztre hivatkozva képes hónapokig nem látni a gyerekét, az mindig találni fog kifogást. Valóban kellemetlen teszt, de azért nem egy nagyműtétről van szó, én pl. azért vállaltam be, mert ha 10 napig nem mozdulhatok ki, akkor elfogyott volna itthon a sör, a fazonnak meg a saját gyereke nem ér annyit, mint nekem a sör?

2021. júl. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!