Alkalmazkodjak hozzá én? Gyermekem apja nem a megbeszéltek szerint tudna jönni.
Egyedül nevelem a gyereket,apja külföldön él és dolgozik.
A koronavirus miatt idén 1 alkalmommal volt itthon pár napot. Tudott volna jönni többször is de nem akart tesztet csinálni. Nrm az ára miatt hanem mert "ne turkaljanak az orromba". Decemberbe felajánlottam azt is hogy kifizetem a magyar teszteket csak tudjon jönni karácsonyra gyerekhez. Inkabb nem jött.Szóval ritkán jön de a gyerek imádja az apját.
Már január óta mondom neki higy aug utolsó 2 hetére irja ki a szabit. Akkor már nem lesz semmi tábor nem tudom hova rakni a gyereket. Nekem fix leállásom van aug első 2 hete.
Ősztől iskolaba megy az ovi nem engedi hogy menjen aug 16-tól már.
Tegnap közölte hogy nem tud akkor jönni már a fönöke ki irta maganak azt a 2 hetet. Ő most akarta ki irni a szabit. Akkor akarna jönni mikor én is itthon leszek.
Én is akartam a gyerekkel lenni a szabadsagomon,nem csak a monoton hétköznapok mindig. Egy nyaralásra is sporoltam,lefoglaltam. Most mondjam le azt is? Szivem szerint nem engedném jöjjön,a birosagi papirokba is aug 15-30ig van beirva meg julius 1-15ig. De a gyerek szereti és varja h jöjjön hozzá.
Rugalmasan kezeltük eddig ezt a dolgot,ha jött kikértem oviból is.
Most nagyon nem akarom jöjjön.
49-es: az apa EDDIG nem is kért szabadságot, csak MOST jutott eszébe.
NEM a FÖNÖK nem akarta elengedni, az APA az, akit eddig nem érdekelt a dolog!
Szerintetek a gyerek az anyjával töltendő nyaralást nem várná? Annak hiánya nem zavarná?
Na ugye!
" Nekem nem lenne szívem kicseszni a gyerekkel. Szar lenne, hogy nem tudunk nyaralni akkor, amikor terveztük, de én hagynám, hogy az apjával legyen."
Látom, nem vagy képes felfogni, miről is van szó egész idő alatt! Nem arről, hogy az apa csak abban az időpontban érne rá, hanem hogy direkt meg akkor akarna jönni, amikorra meg volt beszélve!
Itt az apa az, aki nem akar a gyerekkel lenni, csak úgy akarja beálítani, hogy az anya miatt nem megy.
Másrészt meg az anya csak a leszervezett időben tudna elmenni a gyerekkel, erről az apa több, mint fél éve tud, miért kellene az anyának lemondani arról, hogy a gyerekkel nyaralhasson.
Az meg egyáltalán nem érv, hogy egész évben ő van vele - a családok többségében is az a megszokott, ogy a család egész évben együtt van, mégis elmennek nyaralni, mert az egyáltalán nem ugyanaz!
49- es vagyok, és az elvakult mérgen kívül mégis mi a lepontozas oka?
Ti nem dolgoztok munkahelyen? Nem tudjátok, hogy bizony sokszor hiába van, hogy mikor akar valaki szabadságot... csak épp vissza nála a fagyi és nem kap. Nálunk is volt ilyen eset, és hiába vergődtem volna a dàtum miatt , max azt értem volna el, hogy a szabadság után mehettem volna új munkahelyet keresni. Mindenki az apát ostorozza, közben meg nem tudjuk a miértjét!!!
Lehet azt mondta neki figyelj erre az időpontra nem tudlak elengedni.
Egy kis rugalmasság kellene csak! Vagy az jobb lenne ha esetleg emiatt kirúgják és munkanélküli lenne ??
Még mindig nem érted, 56#
Már tavaly év végén tudták, hogy az apáé az augusztus 15-31.
De ő nem kért szabit, pedig több, mint féléve lett volna rá.
Na, miért nem?
56, Július 8-a van. Naná, hogy nem engedi el a főnök augusztusi szabira.
Csakhogy apuka szólhatott volna januárban is. Nem tette. Ezen mit nem értesz?
57, szarok rá, mikor kérte apuka a szabit, Nem fogom a gyereket büntetni azért, mert apu egy görény. Azért ne lehessen vele, mert későn kért szabit? Nem lennék a gyereketek. Millió helyzet van az életben, amikor engedni kell, nekem pl ez simán beleférne a gyerekem miatt.
Nektek meg nem, mert az egótók fontosabb. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!