Apával sose jövök ki jól, ha igen csak rövid időre. Régóta így van már ez. Próbálok alkalmazkodni de hiába. Mit tegyek? Elegem van már :' (
Ne is mondd. Sajnos az én apám már meghalt de ugyanez ment, 0 közös téma, ha netán hoztam egy rossz jegyet leszidott, ha elértem valamit akkor viszont nem dícsért meg, csak annyit mondott, hogy "ez a dolgod".
Meg elég sokszor megkaptam, hogy ha valami nem tetszik, el lehet költözni, és egyébként sincs semmi dolgom csak a tanulás és persze hogy azt hitte ha majd lesz egy lánya akkor mindenben segít neki én meg egy lusta dög vagyok.
Sajnos veled ellentétben én ezt úgy reagáltam le, hogy csak azért sem tanultam tovább, amit már megbántam azóta. Én utólag arra jöttem rá, hogy ő azt hitte így kell egy gyereket nevelni/motiválni: szidással, seggberúgással (persze csak szóban), rosszallással. Pedig valójában csak egy kis szeretetre és dicséretre vágytam volna, ha már mindig kitűnő voltam.
Nem gyűlöl, ez biztos! talán őt is rosszul nevelték ezért nem tudja hogyan lenne helyes, vagy más feszültsége van (pl. anyagiak) és azon vezeti le aki a legközelebb áll hozzá. Nálunk azután rendeződött a kapcsolat, hogy elköltöztem. Persze nekem nem ismerte be, csak anyukámnak mondta a hátam mögött, hogy jobban örült volna ha otthon maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!