Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fajta rövid italok legyenek?
Biztosan lesznek:
Pálinka
Cherry, krémlikőr
Jäger
Whiskey
Unicum
Ezen felül valami!?
Mellkésen:
Sokszor kérdezték ezt a részt, de mégis mennyit Kb szerintetek?
Elég nagypiás csapat, a nők is...
90 felnőtt (ebből három 16 éves)
Minden italt mi viszünk rendezvényterembe...
bőven elég ennyi fajta, én unicumot biztos nem vennék, nagyon kevesen szeretik - hacsak ti nem vagytok különösen unicumosok!
Nálunk 120 főre ez volt:
5 üveg literes jéger - kb. 5dl maradt
2 üveg literes cherry - kb. 3dl maradt
2 üveg literes vodka - kb. 1,5liter maradt
1 üveg krémlikőr - elfogyott amit vittünk, volt még az étteremnek, de senki sem kért
4 üveg 0,75ös HÁZI pálinka, 1-2dl maradt
a 120főből kb. 10-15 volt kiskorú, aki nem ivott, ahogy leírod, szerintem nektek is kell ennyi.
A többfélével az a baj, hogy mindenből annyit kell venni, nehogy elfogyjon, és ugye minél több fajta, annál feljebb megy az ár...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A konyak nem rossz ötlet..
Valami "fehér" szeszen agyqltunk, de nem tudjuk lenne-e igény.
Nem ismerjük a pontos italrogyasztási igényeket. Vgyis én nem ismerem csa a saját családtagjaimat, azok pedig pálinkán , jägeren és boron /sörön el vannak.
De rajtuk kívül van még 40 ember akiről nemntudjuk, a párom sem szokott velük "inni".
Így, gondoltam megkérdezek kívülállókat, gy nekik hiányozna-e valami rövid...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!