Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van egy lány aki úgytűnik,...

Van egy lány aki úgytűnik, hogy a barátnőm lesz, rövid időn belül. De a lánynak az édesapja kicsit ilyen mogorva, durcis fickó, bemutatkoztam tisztességgel lekezeltem vele?

Figyelt kérdés
és elkezdett piszkálni hogy elég bátor vagyok ha,éjszaka merek bicajozni,mellesleg olyan úton ahol egy lámpa sincs..próbáltam minnél bátrabban vissza szólni,hogy tudom hogy félelmetes ,de már hozzá szoktam..és akkor elkezdte nekem sorolni,hogy mitörténne ha elromlana a bicaj..elrabolnának..stb.. DE MOST NEM ERRŐL VAN SZÓ, arról lenne szó hogy mit tegyek hogy a lány apja is megkedveljen..hogy ne kelljen attól félnem hogy az apja keresztbe tenne a kapcsolatban?! hogyan jópofizzak az apjának ,hogy megkedvejen?VÁLASZAITOKAT KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!

2013. aug. 2. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is: ne jópofizz.

Ne válaszolgass "bátran", hanem legyél természetes. Ha megjátszod magad, akkor becsapod. Azt az embert kedvelje meg, aki vagy, ne pedig azt, akinek eljátszod a szerepét.

És mi az, hogy "lekezel"? Beszélj és fogalmazz normálisan. Feltételezem, hogy kézfogásra gondolsz. Azt így hívják, nem pedig lekezelésnek. A lekezelés más, ha azt tetted volna, nem csoda, ha látni se akar többet.

2013. aug. 2. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Sok sikert a hölgyhöz.

2. Vedd könnyedén. Igen, előfordulhat, hogy a pasi egy szálka lesz, de az is előfordulhat, hogy csak idő kell neki, hogy feloldódjon. Ne erőlködj rajta, hogy elfogadjon, az ilyen dolgok idővel elrendeződnek maguktól. Egy kicsit túlparázod a dolgot, tényleg viselkedj természetesen aztán ha utál... so what? A lánya kell, hogy szeressen.

Egyébként sem jó mindenkivel jóban lenni. Én is elkövettem ezt a hibát, amikor megismerkedtem a barátommal. Hatalmas családja van, ráadásul elég széttagolt, vegyesen kékvérűek meg proletárok. A család gazdag fele azért utált, mert csóró vagyok, a család csóró fele meg azért, mert túl sok a büszkeségem és a szorgalmam. Most pedig, hogy ha nem is kedveltek meg, legalább elfogadtak. Úgyhogy mostantól terveik vannak velem... Amikben időközben eszem ágában sincsen részt venni, de hát udvarias vagyok évek óta, hogyan léphetnék ki ebből?

Szóval szerintem jobb a távolságtartás. Ha az apuka megkedvel, lehet egy nap a családi vállalkozásban találod magad, mint gályázó üdvöske. Ha meg olyan a természete hogy utál, akkor tök mindegy, mit csinálsz, így is, úgy is utálni fog.

2013. aug. 2. 15:56
 3/3 A kérdező kommentje:
hmm.elég gyorsan válaszoltatok:) és köszönöm!! lehet hogy igazatokvan és nem kellene túl reagálnom..csak hát nem szeretném elszurni a dolgot mr a legelején :) remélem megértitek,és igen kézfogásra gondoltam,csak nem magyarországi vagyok,hanem szerbiai,és hát kicsit máshogy használjuk a szavakat erre :DD
2013. aug. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!