48, tehát tudod, hogy a gyereked simán lelép, és nem használod. Miért, ciki?
2021. jún. 25. 13:37
52/239 anonim válasza:
Utánanézhetsz, milyen hatással van a gyerekre, ha elüti az autó. Elárulom, nem jó.
2021. jún. 25. 13:38
53/239 anonim válasza:
Az az milyen hatással van a gyerekre ha elüti egy autó, kérdező? Megsúgom: nem jó
2021. jún. 25. 13:39
54/239 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Én akkor bevállalom, hogy szaranya vagyok, mert használok ilyen holmit. Azért döntöttem így, mert láttam ahogy egy kislány kitépte a kezét a nagymamája kezéből, mert meglátott egy kutyát a túloldalon. Nem ért át az úton. A kislány kb. annyi idős volt, mint az ikreim, így mégjobban megrázott ez a szerencsétlen baleset. Nekem biztonságérzetet nyújt ez a "póráz".
2021. jún. 25. 13:40
55/239 anonim válasza:
"lusta szülő nevelőeszköze" csak egy gyermektelen szájából jöhet ki
2021. jún. 25. 13:41
56/239 anonim válasza:
Utánanéztem, nincs semmilyen negatív pszichés hatása. Ha te mégis találtál ilyet, kérlek áruld el hol, hadd olvashassam el.
2021. jún. 25. 13:43
57/239 Derjaderja válasza:
Az én lányomnál is volt egy időszak, amikor mérlegeltem a "pórázt", pont kb ennyi idősen, mert hirtelen berobbant nála a járás, szaladas, és egyáltalán nem volt még akkor szabálykövető, pici volt, direkt is elszaladt, vicces volt neki.
Itt nàlunk kicsi a forgalom (bár pont ezért is veszélyes), de 1-2 hónap alatt már látszott, hogy javul a helyzet, nem vettem végül.
De amúgy semmi kivetnivalót nem látok ebben. Az hogy vki idegeneket ilyen durván sértegessen, csak mert ő nem követné vmilyen szokását a másiknak, az viszont elég ciki.
2021. jún. 25. 13:43
58/239 anonim válasza:
#52 Nem, hanem azért, mert 5 évesen már jön mellettem, nem rohangál előre-hátra, mint mondjuk egy 2 éves. Szigorúan elméletben tudnám elképzelni, hogy ha egyedül lenne, és épp elgondolkodna valamin, akkor akár ki is lépne. A gyakorlatban nem volt ilyen, és nem is lesz, mert nyilván nem megy sehova egyedül 5 évesen. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha még egy középsős óvodás is meg tud feledkezni magáról, akkor a másfél éves, akinek NULLA veszélyérzete van, hatványozottan bajba kerülhet. Mint írtam, mi nem olyan helyen lakunk, hogy indokolt lett volna valaha is, de egy betondzsungel közepén el tudok képzelni olyan szituációt, hogy jól jön.
2021. jún. 25. 13:44
59/239 Derjaderja válasza:
Amúgy ennek van egy szakszerű használata: úgy kell tenni, mintha nem lenne, tehát vezetni, magyarázni, utasítani stb. Csak vészhelyzetre tartogatni. És akkor nincs pszichés káros hatása.
2021. jún. 25. 13:45
60/239 anonim válasza:
Én nekem 3 gyerekem van egyik gyerekemnél sem volt soha póráz és élnek megtanulták hogy fogni kell kezemet ha ki akarták húzni a kezüket ott ahol nem lehet akkor szorosabban fogtam kezét elég szorosan ahhoz hogy ki se tudja húzni kezét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!