Gyerek pórázon?
Te nagyon tájékozatlan és rosszindulatú dolgokat írsz. Az jut Rólad eszembe, hogy "ha ellenzed a homoszexuálisok házasságát, ne mondj igent azonos neműnek".
De tényleg. Ne tegyél a kutyádra, gyerekedre pórázt, akkor mindent megtettél az elveidért mások megítélése, bírálása nélkül.
Nem értem, mért érdekel ennyire, más mit csinál. Ez egy full szubjektív téma, nincs abszolút igazság.
A kutyáról meg zagyvaságokat írsz, az viszont nem szubjektív. Már csak azért sem, mert közterületen csak a kutyafuttatóban lehet póráz nélkül. Meg amúgy nem mindenkihez kölyökkutya jön, az én 3 évesen örökbefogadott macskavadász exutcakutyám megnéztem volna hogy követ bárkit póráz nélkül.
De a kutyasuli a kölyköknek sem javasolta, még haladó kutyáknal is kérdés, ráadásul baromira fajtafüggő és egyedfüggő is. Amellett h törvénytelen elengedni.
Alap a póráz.
A félrenyelés is tudod milyen veszélyes? Normális szülő gyomorszondát tetet be a gyereknek, azon keresztül táplálja.
Minimum 6 éves koráig bőrvédő fólia lesz az egész testén a gyerekemnek, nehogy megégesse, megüsse magát.
Fürödni 18 éves koráig csak a felügyeletem mellett fürödhet, kizárólag oxigénpalackkal.
Nem vagyok normális? Nehogy már én ne legyek a normális, aki csak meg akarja előzni a bajt.
Erre mondják, hogy jobb félni mint megijedni. Így fogok tenni, felelősségteljes szülő vagyok. Amíg az én portámon lakik a gyerek, addig amúgy is azt csinálja amit én akarok.
En nem Magyarorszagon elek, itt a bolcsodek setaltatasnal ilyet hasznalnak, teljesen termeszetes. A kulonbseg a poraztol annyi h itt a gyerekek fogjak es nem a csuklojukra, hatizsakjukra van csatolva, de ugyanaz a funkcioja, a gyereket a jardan tartani.Teljesen rendben van. Egy a celja, hogy ne szaladjon el es ne legyen tragedia.
Kérdező megtanitod te a kutyádnak ezeket otthon ahol semmilyen inger nem éri max. Aztán meg kiviszed olyan helyre ahol számára millió új inger éri nopláne más kutyák, és helllo blöki. Neked max plüsskutyád van, vagy valami nagyon bamba jószág, nem egy akaratos intelligens fajta, akihez kemény kéz kell, és igen, póráz!
A tanulmányt meg még mindig várom arról, hogy a gyerekre káros ez az eszköz.
Komolyan egy kutya nevelését hasonlítjuk össze egy 1,5 éves nevelésével? 😂 Ilyen jól még nem nevettem ma. Jutifalatot is kap majd a gyereked?
79 es válaszra: tényleg azt hiszed hogy nem lehet nehezebb egy gyereket nevelni mint egy kutyát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!