Gyerek pórázon?

Figyelt kérdés
A környékemen lakik egy anyuka a kb 1.5 éves kisfiával. A kisfiú össze van kötve az anyjával. A csuklójukon mindkettőjükön póráz van.
2021. jún. 25. 12:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/239 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, kérlek írd meg hány éves vagy és fiú e vagy lány? 🙏🙏
2021. jún. 25. 14:15
 92/239 anonim ***** válasza:
93%

Világ vége utcákban arra sincs szükség, hogy megállítsd az úttest előtt, hisz a madár sem jár arra rajtatok kívül, nemhogy autók. Nem igaz? ;)

És egyébként igen, gyerekkel mindez nehezebb, sőt, másfél évesen kvázi lehetetlen. Azt vágod, hogy mi élünk 80 évet, a kutya meg él 10-15-öt? Tehát kicsit gyorsabban válik felnőtté, mint mi? Vágod, hogy az 1 éves kutya nem felel meg egy 1 éves gyereknek? Az a kutya már majdnem felnőtt... Óvodás/iskolás korban, pláne később meg már a gyerek sincs ám pórázon, bármily hihetetlen!

2021. jún. 25. 14:16
 93/239 anonim ***** válasza:
93%

84-es

Anyukám azt mondta, hogy a testvéreimmel soha nem volt annyi problémája, mint velem. Amint megtanultam járni, mentem amerre láttam, ő pedig szaladt utánam. 1,5 évesen nem álltam meg, amikor mondta (nyilván rosszul nevelt).

Én nem szeretnék ilyen neveletlen gyereket. Ezért is kérdeztelek téged, hogy hogyan lehet megtanítani egy 1.5 évesnek, hogy az első szóra álljon meg?

Azért tőled kérdezem, mert látszólag te nagyon profi vagy benne.

94/239 A kérdező kommentje:
Most akkor komolyabban. Egy gyerek aki pórázon van, az mikor lesz megtanitva arra hogy nem futkozunk át az úttesten, körül nézünk stb. Mennyi idősen kerül le róla a póráz?
 95/239 Derjaderja ***** válasza:
93%
De ki mondta hogy csak pórázon képesek nevelni? Azért mert x vagy y helyre pár hónapig mondjuk, pórázzal viszi?
2021. jún. 25. 14:17
 96/239 A kérdező kommentje:
95-ös külvarosi terület de utcakkal autókkal. De latom jobb ezen rugozni mint megindokolni normalis ervvel azt hogy egy gyereket póráz nelkül miért nem lehet alap dolgokra megtanítani?
2021. jún. 25. 14:18
 97/239 anonim ***** válasza:
94%
92 vagyok, én amellett állok, hogy van olyan típusú gyermek, van olyan elethelyzet ahol ez kell és megállja a helyét. Ki vagy te hogy ítélkezel? Menj oda az anyukához és kérdezd meg hogy mi vette rá hogy ezt használja? Lehet hogy ő is látott egy gázolást, lehet pirckorongsérvje van és fél hogy nem tud elég gyorsan reagálni, lehet hogy idegrendszeri éretlenség miatt egy szélvész még a gyermeke de lehet hogy nem jó a baba hallása. Semmit sem tudsz róluk!!!
 98/239 anonim ***** válasza:
7%
Kérdező, tudod, anyu a pórázt a csuklójára tekeri, aztán lehet tenni magasról a gyerekre. Lehet mobilozni, szabad a kéz. Sajnos, itt tartunk.
 99/239 A kérdező kommentje:
98-as én azt látom hogy akit mondtam anyuka ő nemhogy pórázon tartja a gyereket, hanem poráz plusz ölben a gyerek. A poráz meg mindenhol rajta van! Nem bantásként de tényleg ugy megy az anyja mellett mint vmi kutya. Egyszer ha lattam hogy nem volt rajta póráz. Akkor meg meg sem mozdult.
2021. jún. 25. 14:20
 100/239 anonim ***** válasza:
87%
Úgy látom, a válaszom második felén átsiklottál véletlenül. (#95)
2021. jún. 25. 14:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!