Gyerek pórázon?

Figyelt kérdés
A környékemen lakik egy anyuka a kb 1.5 éves kisfiával. A kisfiú össze van kötve az anyjával. A csuklójukon mindkettőjükön póráz van.
2021. jún. 25. 12:12
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/239 A kérdező kommentje:
Az anyja azt mondta másoknak hogy NEKI így könnyebb. Szetintem mindenki aki pórázon tartja a gyerekét az így gondolkodik ez az alap. A poráz az a felelősség... pedig a nevelés és figyelem volna az szerintem.
2021. jún. 25. 14:22
 102/239 A kérdező kommentje:
95-ös a felvetésed eleve értelmetlen. Ilyen gondolkodassal a gyerekek legyenek oxigénsátorban mert egyre több lesz a vírus? Életszerűtlen a gyerekpóráz is.
2021. jún. 25. 14:23
 103/239 anonim ***** válasza:
100%
97esre a válasz, hogy majd lekerül róla a póráz ha felfogja a tettinek a súlyát. Ha megérti hogy meg kell állni. Ez addig kell, amig erre nem képes mert pici. Tehát az idő megoldja. És telhesen normális 3 éves leaz belőle, ha 2 éves koráig ráadják néha
2021. jún. 25. 14:24
 104/239 anonim ***** válasza:
93%

Egy évvel ezelőtt egy kislány a szemem láttára tépte ki magát a nagyanyja kezéből és rohant egy kereszteződésben a kamion elé. Nem kívánom neked azt a látványt, főleg úgy nem, hogy várandós vagy, mint én voltam.

Szóval köszönöm annak, aki kitalálta ezt a pórázt és a hámos hátizsákot, mert én használni fogom a fiamnál. És pont le fogom szarni az ilyen rosszindulatú emberek megjegyzését, mert a fiam élete fontosabb.

Lehet azzal jönni, hogy régen enélkül is ment a gyereknevelés stb... Persze, régen mosógépet se használtak, akkor te se használj, mert szaranya leszel.

Régen autó sem volt ennyi. Rohadt egyszerű magyarázni, hogy mert pórázon van a gyerek... De egy pillanatra nem figyelsz és kitépi magát a kezedből, lehetsz te bármilyen szuperanya...

A kutyát meg könyörgöm ne hasonlítsuk már a gyerekhez, jó?

Azért mert van kutyád nem értesz a gyerekneveléshez...

2021. jún. 25. 14:24
 105/239 A kérdező kommentje:
106-os köszi ez egy magyarázat ami értelmes. Viszont ha a gyerek fokozatosan nem tanulja meg a tettei súlyát következményeit, akkor egyszercsak hopp "mélyvizbe" lesz dobva úgy hogy az alapok sincsenek meg kiskora óta?
2021. jún. 25. 14:25
 106/239 A kérdező kommentje:
107-es ha a gyerek kitépte magát akkor nem először tette. Amugy az szegénynek nem volt elmondva hogy uttesten sosem megyünk át egyedül?
2021. jún. 25. 14:27
 107/239 anonim ***** válasza:
94%
Azt azért felfogod, hogy a "póráz" és a nevelés nem zárja ki egymást?
2021. jún. 25. 14:27
 108/239 anonim ***** válasza:
94%

"Egy évvel ezelőtt egy kislány a szemem láttára tépte ki magát a nagyanyja kezéből és rohant egy kereszteződésben a kamion elé. Nem kívánom neked azt a látványt, főleg úgy nem, hogy várandós vagy, mint én voltam."

Gondolom a kérdező úgy van vele, hogy ja, hát az a gyerek nem fogadott szót/nem volt megnevelve, akkor dögöljön meg 1-2-3-x évesen, így járt. Inkább, mint egy póráz, hát az milyen égő már.

"Az anyja azt mondta másoknak hogy NEKI így könnyebb. Szetintem mindenki aki pórázon tartja a gyerekét az így gondolkodik ez az alap. A poráz az a felelősség... pedig a nevelés és figyelem volna az szerintem."

Figyelj, azt senki az égvilágon nem mondta, hogy aki pórázt használ, az isten, aki nem, az meg rohadjon meg. Az, hogy az általad említett anyuka esetlegesen csak azért adja rá a gyerekre mindig, mert NEKI így a legkönnyebb, és nem kell magát megerőltetnie, még nem jelenti azt, hogy önmagában a póráz mint eszköz, egy hülyeség.

2021. jún. 25. 14:30
 109/239 A kérdező kommentje:
Nem. Ezt tényleg nem fogom fel. Hogy tanithatsz egy gyereket arra hogy bízzon magában is, ha pórázon van? Lehet csak pórázon szófogadó mert nincs is más választása.
 110/239 anonim ***** válasza:
93%

"107-es ha a gyerek kitépte magát akkor nem először tette. Amugy az szegénynek nem volt elmondva hogy uttesten sosem megyünk át egyedül?"

A nyakamat ráteszem, hogy ezer meg egyszer el lett mondva.

Nekem is elmondták gyerekként nem egyszer, hogy rakjak rendet. Néha nem csináltam. Tiniként is megmondták, hogy éjfélre érjek haza. Néha nem értem. Felnőttként is elmondták, hogy hogyan végezzem a munkámat, és mégis volt rá példa, hogy hibáztam...

❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!