Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Éjszakai ébredés - visszaalvás?

Éjszakai ébredés - visszaalvás?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom milyen kategóriába írjam ki, de talán ide illik a legjobban.

Nem a gyerekről van szó, hanem rólam.😄

Felébred 3-4 óránként a babám, oké, még kicsi, nem is várok mást. Viszont én mindig is nehezen aludtam el, pláne ha éjszaka ébredtem fel valami miatt. Ébred a kicsi, eszik, visszaaltatom, mondjuk ez egy óra. Akkor lenne kb. 2-3 órám aludni. Na de én lehet másfél órát ott fekszek, mire elalszom, lehet kelni megint. És hiába vagyok fáradt, akkor is ez van szinte mindig.

Fényt csak minimálisat kapcsolok, fel csak addig kelek, míg kiveszem/beteszem az ágyába.

Ali hasonlóan nehezen elalvós, esetleg valami tipp?

tegnap 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát én olyankor magam mellé szoktam csak lerakni (falhoz van tolva az ágy)

Párnával a falnak dőlve etetem, csukott szemmel, relax módban, aztán ha úgy látom, magam mellé.

10bol 1 éjszakát így vagyunk, amikor nagyon kivagyok. Másnap semmi gondja, megy vissza a kiságyba, vagyis rakom 😊

Ha fel kell állnom és visszavinni a helyére, buktam a vissza alvást 1.5-2 óráaa.

tegnap 10:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Beszüntettem a délutáni koffeint.

El tudtam aludni, de vissza már nem ment.

tegnap 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ez az időszak a túlélésről szólt. Hiába szedtem gyógynövényes altatót, az sem segített. De próbáld meg, hátha nálad segít.
tegnap 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:

4 ilyen keserves honap utan annyira kimerultem, hogy azonnal aludtam, ha leraktam a fejem a parnara. Sot, volt hogy fel se keltem, pedig a gyerek ott uvoltott mellettem a kisagyban☹️

Brutal volt.

Elotte nekem se ment, hiaba kelt a baba 2-3 orankent max 10 percre, ha en osszesen aludtam vagy 3 orat ejjel, mert keptelen voltam visszaaludni.

Aztan a kimerules megoldotta es sikerult hamar elaludni.

tegnap 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!