Gyerek pórázon?
Figyelt kérdés
A környékemen lakik egy anyuka a kb 1.5 éves kisfiával. A kisfiú össze van kötve az anyjával. A csuklójukon mindkettőjükön póráz van.2021. jún. 25. 12:12
231/239 anonim válasza:
Anyukám póráz nélkül nevelt fel, még élek, sosem futottam ki a kocsi elé. Mégis ahogy kiderült, hogy ikreket várok, az első kérése az volt, hogy vegyek majd hámokat. Ő is felfogja, hogy ez egy más világ már.
232/239 anonim válasza:
Szerintem ennek az eszköznek csak a nevével van a baj. Nem csoda, ha ellenszemvet vált ki valakiből a póráz meg a hám elnevezés.
Ha például biztonsági gyermekkötegnek vagy hasonlóan hívnák, nem szúrna szemet senkinek.
Jó, hogy létezik ilyen eszköz, van haszna. Én személy szerint csak nagyon forgalmas helyeken használnám ahol sok autó közlekedik, közel a járdához. Itt a kis csendes utcánkban vagy kisebb forgalomban nem használnám, a gyereknek is kell a szabadság.
234/239 Derjaderja válasza:
Igazad van, vegül is a ketrecet meg járókának hívják 😂
235/239 A kérdező kommentje:
Utolsó: 😂😂😂
2021. jún. 27. 16:54
236/239 anonim válasza:
Ezek szerint a babakocsi meg a rabszállító...
Igazatok van végül is. Úgy kéne csinálni, mint régen. Szülni 10-12 gyereket, aztán a természetes szelekcióra bízni. Amelyik megéri a 3 éves kort, azt megéri felnevelni.
237/239 Derjaderja válasza:
Attól tartok, 10 szülésbe mi szelektálódnánk ki. Én biztos legalábbis.
238/239 A kérdező kommentje:
236-os, most is mindenkinek annyit kellene szülnie, amennyit el tud látni, fel tud nevelni. Sokan "túlvállalják" magukat.
2021. jún. 27. 21:54
239/239 anonim válasza:
Mi használtunk ilyet a kisebbikkel, köszönöm az aggodalmad, tök jól van, kimondottan bátor, kíváncsi 5 éves lett belőle, és megáll magától a járda végén már legalább egy éve, és tudja, hogy körül kell nézni. De 2-3 évesen egyszerűen nem bírta elviselni a kézen fogva sétálást, maximum magam után húzni tudtam volna, és mivel sokat jártunk gyalog, egy forgalmas nagyvárosban, az nem volt opció, hogy nem fogom a kezét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!