Gyerek pórázon?

Figyelt kérdés
A környékemen lakik egy anyuka a kb 1.5 éves kisfiával. A kisfiú össze van kötve az anyjával. A csuklójukon mindkettőjükön póráz van.
2021. jún. 25. 12:12
 181/239 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a szülő ennyire nem bízik saját magában, hogy számára szüksége van a plusz biztonságérzetet adó pórázra. A "semmi baj nem történhet" az túlzás, de mondjuk nem tép ki a kezét a szülő kezéből és szalad ki a négysávos útra, mert éppen behisztizett, hogy nem kap szakadó esőben fagyit.
2021. jún. 25. 15:54
 182/239 anonim ***** válasza:
94%
Bízom a szomszédaimban, mégis kulcsra zárom az ajtót, amikor elmegyek bevásárolni. Ha én ettől nyugodtabb vagyok és ártani se ártok senkinek vele (kiegészítő védelemként használva a hám nem okoz önállósodási és egyéb pszichés problémát a gyereknek), akkor neked ez nem hótmindegy? Sokan akkor is nyugodtabbak, ha fogamzásgátló mellé még gumit is húznak. Nem kell egyetértened velük, csak fogadd el, hogy másnak kell ez a plusz, hogy felszabadult lehessen.
2021. jún. 25. 15:54
 183/239 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért mert attól hogy nem a saját gyerekemről van szó, még rossz látni azt a kisfiút? Nulla életkedv van abban a gyerekben.
2021. jún. 25. 15:55
 184/239 anonim ***** válasza:
94%

Ha fogom a kezét akkor is vezetgetem, csak rövidebb a kezem mint a biztonsági hám. Olyan 2-3 évesen lehet elkezdeni tanítani a gyerekeknek a normalis sétálás szabályait 1-2 évesen még kicsi megérteni.

A kezemmel amúgy ís korlátozom ha csak kézenfogva megyünk, ott se tanulja meg abból, hogy vasmarokkal fogom.

Amit fixen kijelethetek, hogy neked nincs gyereked, csak elképzeléseid.

Szomorú, hogy ilyen miatt ítélkezel, ahelyett, hogy magaddal foglalkoznál.

Minden amit leírtál tudományos alapot nélkülöz, nem káros a biztonsági heveder.

Kitörlöm ezt a kérdést, mert végtelen vita eg ignoráns személlyel, ami mem vezet sehova, mert te már eldöntötted, hogy neked van igazad.

2021. jún. 25. 15:55
 185/239 anonim ***** válasza:
100%
Az valószínűleg nem (csak) a póráz miatt van.
2021. jún. 25. 15:56
 186/239 A kérdező kommentje:
184-es igen, de egy gyerekekrő van szó, akik pórazon vannak csak azért hogy a szüleik jobban biztonságban tudják őket, mert anélkül ki tudja mi törtnénhet...
 187/239 Derjaderja ***** válasza:
92%

De az a gyerek, akit leírsz, nem egy tipikus példa. Hogy a játszón is pórázom vezetik és az anyja ölében ül.

Bármi is ott a gond, nem a póráz. Ezer meg egy gyereknél használják megtartott életkedvvel.

188/239 A kérdező kommentje:
186-os mondtam hogy 2 gyerekem van. 45 éves vagyok. Es bizony rossz felé megy a gyereknevelés.
2021. jún. 25. 15:57
 189/239 A kérdező kommentje:
189-es az biztos hogy ez a gyerek kb póráz nélkül is fenyitve lehet, erre a póráz csak rátesz egy kalappal. Sajnálom azt a kisfiút, de nem csak én.
2021. jún. 25. 15:58
 190/239 anonim ***** válasza:
93%
Akkor beszéld meg a gyerek anyukájával, hogy téged ez zavar...aztán majd jól szemberöhög, hogy semmi közöd hozzá, hogy mit és miért csinál. Te az a tipukusan idegesítő és kötekedő bezzeg ember vagy, aki egy logikus észérvet sem hajlandó elfogadni. Te nem úgy tetted fel a kérdést, hogy ki miért használja a pórázt a gyerekén (visszatérve arra, hogy a válaszadók közül ki használ és ki nem) hanem csak megkérdezted, hogy gyereken póráz? Erre kaptál egy halom érthető, logikus választ, hogy miért HASZNÁLHATÓ egy ilyen eszköz, milyen okai lehetnek, hogy valaki ilyet használ. De te az istennek sem fogadod el egyik választ sem és már a kutya nevelést is szóba hoztad. Baromi idegesítő, hogy te mást sem fújsz csak a saját "igazadat". Mert ebben a kérdésben nincs olyan, hogy kinek van igaza és kinek nincs. Eddig is felnőttek gyerekek póráz nélkül és eztán is fel fognak...és pórázzal is. Na bumm. Off: már most nem irigylem a gyerekeid jövendőbelijeit. Borzasztó anyós leszel. Utálni fognak abban biztos lehetsz.
2021. jún. 25. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!