Gyerek pórázon?

Figyelt kérdés
A környékemen lakik egy anyuka a kb 1.5 éves kisfiával. A kisfiú össze van kötve az anyjával. A csuklójukon mindkettőjükön póráz van.
2021. jún. 25. 12:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/239 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is nagyon hasznos dolog. Pár ember megvető pillantását jobb elviselni, mint végig nézni, hogy a szemem láttára elgázolják a gyerekem.

Egyébként pedig ne másokat nézegess, hogy ki mit csinál. Az anyukának ez ad biztonságérzetet.

2021. jún. 25. 12:36
 22/239 anonim ***** válasza:
83%

Jah igen

A régen

Régen nem volt ennyi kocsi

Régen nem mentek ilyen sebességgel

De régen mosógép sem volt, mobil sem volt, számítógép sem.. sőt

Covid sem..( hogy írjak negatívat is)

Szerintem, inkàbb, mint LL Jinior sorsára kerüljön az ember.

2021. jún. 25. 12:41
 23/239 anonim ***** válasza:
76%

Tök egyetértek a kérdezővel, régen bezzeg boldogultak a szülők ilyen baromságok nélkül is.

Autósülés sem volt, mégis eljutottunk a Balatonra a trabival. Jó, a Zsuzsika barátnőm azóta is hiányzik kicsit, aki Martonvásárnál kirepült a szélvédőn, de mi is túléltük!

Meg bukósisak a biciklire! Komolyanmár. A Lacikát leszámítva, akinek kitört 6 foga, amikor belerongyolt az árokba, senkinek semmi baja nem lett, csak jól éreztük magunkat. Nekünk még volt gyerekkorunk!

Bezzeg ezek a mai kölykök. Póráz. Nevetséges!

#Régenbezzegmindenjobbvolt!!!!

2021. jún. 25. 12:44
 24/239 anonim ***** válasza:
79%

22. Vagyok

Közben látom, hogy más is îrta már

Amúgy nálubk a nagy forgalmú úttesten kell közlekedni, mert a babakovsit nem tudom tolni a járdán.

Vagy nem fér el, vagy felröredezett.

Úgyh ha megyek a 1,5 évessel és a 2 hónapossal, az igen logisztika.

2021. jún. 25. 12:44
 25/239 anonim ***** válasza:
83%

#11, nem lesz rajta 20 évesen póráz, sőt képzeld el, 20 évesen már pelenkája sem lesz, szopizni sem fog, és csak 1x fog aludni napjában. Sőt beszélni is megtanul addigra! De most másfél éves, nem 20.

Gondolom, ha a gyerek kezét fogná az anyukája, akkor nem kérdeznéd, hogy majd 20 évesen is csak az anyukája kezét fogva mehet-e majd az utcára. A póráz ugyanerre való, csak általában valamivel kényelmesebb mindkét félnek. Sőt, van gyerek, aki utálja, ha fogják a kezét, nekik is jobb a póráz és akkor nem kell fölöslegesen kínozni.

2021. jún. 25. 12:46
 26/239 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi erővel az is korlátozza a gyereket a szabadságában, ha a kezét fogom séta közben... ez legalább ad neki egy kis szabadságérzetet.
2021. jún. 25. 12:46
 27/239 anonim ***** válasza:
20%
23 # ti sem robogtatok volna ilyen szabadon,ha akkor is ennyi autó lett volna, mint most
2021. jún. 25. 12:47
 28/239 anonim ***** válasza:
80%

Még nem vettem, de valószínűleg fogok venni.

Az én fiam 1 múlt, menne minden felé, teljes súlyával tépi ki a kezét az enyémből, múlkor a parkban letettem a gyalogos útra, és sétáltunk, oda hajoltam a babakocsihoz, hogy vegyek elő egy korty vizet, erre megindult és elesett egyenesen egy hatalmas rakás kutyagumiba amit valaki kedvesen otthagyott. Csak annyira nem figyeltem rá hogy benyúltam a babakocsiba. Gondolj bele járdán sétálunk, ezer dologra kell figyelni, és kitépi a kezét és elszalad. 13 hónapos, még nem érti hogy a kézfogás az ő érdeke, még nem éri mi az az autó, lámpa, veszély. Ezeket bőven ráér megtanulni később.

Én olyat néztem ki, ami 1 hátizsák, amiben viheti a kis elemózsiáját, és arra van csatlakoztatva egy biztonsági hám. Ne hívd póráznak, az zavar össze.

2021. jún. 25. 12:56
 29/239 anonim ***** válasza:
84%
#27, az iróniát az i betűnél találod... Pont azt írta a 23-as válaszoló, hogy akkoriban bizony történtek komoly gyerekbalesetek. Arra utalt, hogy a gyerekülés, sisak, szénmonoxidjelző, oltások stb. nem azért kell, mert nélküle minden gyerek meghal, hanem mert ezzel lehet megmenteni azt a párat, aki amúgy meghalt volna balesetben, betegségben stb. Lehet, hogy ez a gyerekeknek csak pár százaléka (a betegségeknél mondjuk azért nagy százalék), de ha pont a te gyerekedről van szó, ez nem fog vígasztalni.
2021. jún. 25. 12:58
 30/239 anonim ***** válasza:
83%
#27 a #23 csak ironizált.
2021. jún. 25. 12:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!