Gyerek pórázon?

Figyelt kérdés
A környékemen lakik egy anyuka a kb 1.5 éves kisfiával. A kisfiú össze van kötve az anyjával. A csuklójukon mindkettőjükön póráz van.
2021. jún. 25. 12:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/239 A kérdező kommentje:
Azért zavar mert azon a gyereken is látni hogy a póráz nélkül nincs biztonságérzete! 20 évesen is az anyjához lesz kötve?
2021. jún. 25. 12:25
 12/239 A kérdező kommentje:
Pont hogy a póráz miatt nem tanulja meg hogy uttesten körülnézünk mielőtt lelépünk stb. Szerencsétlen pórázas gyerekek.
2021. jún. 25. 12:26
 13/239 anonim ***** válasza:
90%
1,5 éves. Milyen biztonságérzete legyen? Minden újdonság, ijesztő a számára.
2021. jún. 25. 12:27
 14/239 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is teljesen normális, felelősségteljes dolog. Én is be fogok szerezni szerintem, most még oké, de majd pl 8 hónapos terhesen már biztos nem szívesen fogok rohangálni a lányom után, akinek aztán beszélhetek a biztonságról meg hogy "állj meg a fánál", kb falra hányt borsó. Kicsi még, hogy szóval hatni lehessen rá, szóval ha elrohan, akkor egyelőre az a forgatókönyv, hogy futok utána. Amikor ez már nem lesz opció, akkor bizony pórázra kötöm, és a magadfajta meg csak ítélkezzen nyugodtan.
 15/239 anonim ***** válasza:
88%
Régen nem volt ennyi autó, motor, roller, bicikli, 4-8 sávos utak. Nagyobb volt a bizonság az utakon, járdákon. Ma mindenki megy, mint az őrült, rohan, siet. Sajnos egy gyerek bármikor kitépheti a kezét az anyjáéból és elszalad. Lsd. LL Junior és Szegeden is pár hónapja. Hiába van megtanítva rá a gyerek, hogy fogni kell anya kezét olyan sok minden érdekli őket. Egyszer szemtanúja voltam, hogy a kisfiú sétál a mamájával...egyik pillanatról a másikra kitépte a kezét és elszaladt...mama nyilván kora miatt nem tudott utána futni. Szerintem jó dolog lehet a "póráz" ha helyesen van használva. Ad egy kis szabadságot a gyereknek, hogy kicsit nézelődhet, eltávolodhat ha valami érdekli és mégsem érheti baj, mert a felnőtt meg tudja akadályozni.
 16/239 anonim ***** válasza:
89%
A Te gyereked 1,5 évesen tanulta meg, hogy körül kell nézni?
2021. jún. 25. 12:28
 17/239 anonim ***** válasza:
87%

Úgy neveltek fel régen, hogy feleekkora forgalom sem volt, aztán mégis haltak meg akkor is gyerekek, mert elütötte az autó.

Szerintem nincs ebben semmi, inkább, minthogy úgy járjon, mint L.L Juniorék, nem?

2021. jún. 25. 12:29
 18/239 anonim ***** válasza:
84%
Igen,normális. Te nem vagy az,ahogy normálatlannak tartod azt aki megelőzi a bajt.
2021. jún. 25. 12:30
 19/239 anonim ***** válasza:
83%

Idióta vagy. Szerencsétlen pórázas gyerekek?.

Szerinted igy nem tanulja meg,hogy álljon meg a lámpánál? Az anyja majd nem fogja használni, amikor úgy érzi,hogy a gyereke biztonságban áttud majd kelni az úttesten anélkül, hogy elszaladna.

2021. jún. 25. 12:32
 20/239 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem teljesen normális. Hidd el a saját anyja sokkal jobban ismeri mint te, hogy eldöntse hogy lenne neki a legbiztonságosabb. Lehet messziről úgy látszik nem a legelevenebb kisgyerek és otthon meg teljesen más. Én nagyon hasznosnak tartom pl egy parkolóban is, ahol sok az autó, sőt ha valakinek ikrei vannak kifejezetten jó, ha egyiket kiveszed a kocsiból egyedül vagy ki szeretnéd a másikat is venni pillanatok alatt történhet baj. Ilyen korban még minden is elvonja a figyelmüket és csak az van a kis fejükben hogy azonnal odamegyek. Persze le van korlátozva a gyerek de inkább ez mint egy tragédia.
2021. jún. 25. 12:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!